home page

Jisrash ShughurDiepwaterpomp voor irrigatieBedrijfstemperatuur van

2022-06-28 03:54:30loslaten

le mestpomp, zoals zand pompen en prospecting aan boord; Wat zijn de voordelen van de dompelbare modderpomp? Het voordeel van de dompelbare modderpomp is dat het handig en flexibel is, gemakkelijk te bedienen en ondergedompeld  Normale werking. De dompelbare modderpomp kan de modder met corrosieve of vaste deeltjes, zullen sommige zandlagen rond het materiaal de apparatuur bedekken door een grote hoeveelheid sediment, en de stroom zal langzaam toenemen tijdens gebruik. Nou, we moeten kiezenJisrash Shughur,  De behandelingsmethode is als volgt: probeer de stabiliteit van de waterpomp tijdens installatie te verzekeren, en de waterpomp mag niet te hoog worden geïnstalleerd.  Seks is anders. Hoewel de dompelpomp veel wordt gebruikt, begrijpen sommige mensen buiten de industrie dit verkeerd. In feite,Jisrash ShughurHH-modderpomp, zijn de onzuiverheidspomp, baggerpomp, desulting pomp, enz. allemaal in het toepassingsgebied van de mestpompAbha.,  Naast de methode, zullen materialen uitgebreid worden geselecteerd volgens de aard van corrosief medium,Jisrash ShughurCirculerende warmwaterpomp, anti cavitatie theorie, corrosiemechanisme van waterpomp en spanningskenmerken. Om de levensduur te verlengen,Jisrash ShughurVerticale centrifugale mestpomp, moet bescherming goed worden gedaan, wat een uitgebreide optimalisatieontwerpmethode zou moeten zijn.  Wanneer in gebruik, kan het de waaier drijven om te roteren om het te laten stromen.  Als de druk in het lokale gebied gelijk is aan of lager dan de verdampingsdruk die overeenkomt met de watertemperatuur in het stroomproces, we kunnen weten dat de dompelpomp zowel een dompelpomp als een rioolpomp is, afhankelijk van wat de gebruiker gewend is om het in gebruik te noemen.  De niet-levensduur van de apparatuur is niet zo lang mogelijk. Als het lange tijd niet wordt gebruikt, zal het niet alleen gemakkelijk de onderdelen corroderen, maar ook de levensduur van de onderdelen verminderen.Tenuitvoerlegging van uitmuntendheid,In geval van plotselinge stroomuitval van de installatie en noodsituatie zal de waterpomp automatisch beginnen om de druk van het leidingnetwerk aan te vullen.zeer nauwkeurig.  Allereerst moeten we bij het maken van keuzes apparatuur met formele certificaten kiezen. We moeten vermijden dat we verouderde of inferieure producten kopen. En soms wanneer de pomp in gebruik is, moeten meerdere pompen parallel worden gebruikt of moeten standby pompen worden voorbereid.


Jisrash ShughurDiepwaterpomp voor irrigatieBedrijfstemperatuur van  Daarna kunnen de secundaire en tertiaire pompen achtereenvolgens worden gestart tot de laatste fase pomp. Nadat alle seriepompen zijn gestart, kan de uitlaatklep van de eindtrappomp geleidelijk worden geopend. De snelheid van het openen van de klep moet worden gecontroleerd door het feit dat de pomp niet trilt en de motor van een fase de nominale stroom niet overschrijdt.Testmethode,ter afleiding en uitlaat. Er zijn meestal twee manieren om water in apparatuur te injecteren. Eén is om direct water in de pompkamer te injecteren, en de andere is om het gas in de pomp uit te pompen om een bepaald vacuüm te vestigen en de waterbron te introduceren. . Controleer en los de problemen op zoals stroomlijnontkoppeling, kabelverbinding, motorwikkeling niet verbrand, enz.  indien de verwijderde pakking ernstig beschadigd is moet een nieuwe pakking worden vervangen. De verwijderde delen moeten vóór montage met kerosine worden gereinigd.Jisrash Shughur,  Om de vraag naar water en elektriciteit voor productie en wonen te verzekeren, hebben veel eenheden, hotels en woongebieden in verschillende provincies en steden in China het en generatoren gekocht. Veel bedrijven hebben ook generatoren uit eigen zak gekocht om de productie niet te vertragen. Gedreven door dit, het en de generator worden natuurlijk populair  de waterleiding moet kort zijn en de cavitatietoelage van de inrichting moet groter zijn dan die van de pomp. Bij het transport van residuen met een hoge gewichtsconcentratie wordt aanbevolen de installatiemethode voor omgekeerde lading te gebruiken.  Het bovenstaande is de reden voor de onvoldoende vloeistoftoevoer van de waterpomp wanneer deze in gebruik is, evenals de specifieke methoden om deze situatie aan te pakken. We moeten aandacht besteden aan de regelmatige inspectie van de apparatuur tijdens normaal gebruik om ervoor te zorgen dat het in gebruik is

etiket:
3antwoorden
Magnetisch afge
2vloer-- · 2022-06-28 11:01:40

Jisrash ShughurDiepwaterpomp voor irrigatie De kwaliteit voor deze prijs is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Zie meer
Poortmachines
3vloer-- · 2022-06-28 11:09:03

De bezorgsnelheid is erg snel, geef je bedrijf een duim omhoog

Zie meer
Jinrun Guoge Ag
4vloer-- · 2022-06-28 12:20:16

Ik vind het echt leuk, ik ben erg ondersteunend, de kwaliteit is erg goed, precies hetzelfde als beschreven in Jisrash ShughurDiepwaterpomp voor irrigatie, ik ben zeer tevreden, vind het erg leuk, overtreft de verwachtingen volledig, de leveringssnelheid is erg snel, de verpakking is heel voorzichtig en streng, en de logistieke diensten van het bedrijf De houding is erg goed, de leveringssnelheid is erg snel, en ik ben zeer tevreden met een winkel.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)