home page

Woodstock.Koude opslagprijs voor verse groentenAnalyse van de oorzaken van het krimpen van de verkoo

2022-06-25 15:57:28loslaten

Er moet een uitstekende afvoerleiding standaard rond het magazijn, de bodemtemperatuur moet laag zijn, er moet tussenlaag onder de koude opslag en onderhouden goede natuurlijke ventilatie. Het handhaven van droogheid is zeer belangrijk voor de koude opslag. Bovendien moet vóór de bouw van de koude opslag de faseelektriciteit van het relatieve volume worden gebouwd op basis van de uitgangskracht van de koeleenheid. Indien de koude-opslag wordt gekoeld en bestraald, condensor wordt de leidingwater geplaveid en wordt de koeltoren van de FRP gebouwd.Compressiekoelkast wordt vaak gebruikt. Het bestaat voornamelijk uit compressor gasklep en verdampingsleiding. De verdampingspijp is geïnstalleerd in het koelhuis. Wanneer het vloeibare koelmiddel door de verdampingspijp gaat, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.Woodstock.,Indien de technische opzet van de logistiek koude opslag de belangrijke verantwoordelijkheid moet dragen voor opslag en transport bij lage temperatuur, naast aandacht voor de planning van de bovengenoemde basisfuncties, suggereert KFC koeling dat bedrijven ook de indeling, schaal, uitpakken, verpakking, enz. kunnen configureren van grote verpakkingen, product portfolio verpakkingen handelsmerk, Om de kwaliteit van het koeldistributiecentrum te verbeteren en meer rendement te realiseren.Kerntip: in het koelopslagproject kunnen we alleen met voldoende koelopslagcapaciteit ervoor zorgen dat de koude opslag meer energie-besparend en energiebesparend is na installatie en niet gevoelig is voor falen,De kookmaterialen en levensmiddelen die in het diepvriesmagazijn worden gekoeld, bevatten een bepaalde hoeveelheid vet, eiwit en zetmeel. Het bestaan van deze voedingsstoffen zal vormen en bacteriën vermenigvuldigen en groeien in grote aantallen. Om goed werk te kunnen verrichten bij het hygiënisch beheer van koude gebieden en de koelkwaliteit van voedsel- en kookgrondstoffen te waarborgen, is het noodzakelijk regelmatig hygiënische desinfectie van koude gebieden uit te voeren.Een groot aantal personeelsleden is niet toegestaan om goederen in het magazijn te selecteren. Sluit de deur van het magazijn op tijd. Wanneer de deur van het magazijn wordt geopend, let dan op of het luchtgordijn wordt geopend of het deurgordijn naar behoren wordt geplaatst. Doe de lichten uit als je het pakhuis verlaat.Let vaak op de werkingstoestand van de hartcompressor van de koelopslagapparatuur en de uitlaattemperatuur ervan. Let tijdens de seizoensverandering op de toestand van het systeem en stel de temperatuur van de vloeibare toevoer en condensatie van het systeem op tijd aan.


Woodstock.Koude opslagprijs voor verse groentenAnalyse van de oorzaken van het krimpen van de verkoop



Bij het installeren van polyurethaan isolatiebord, zorg ervoor dat het oppervlak glad en vlak is zonder kras en vervorming.Condensatie druk als de condensor een slechte warmteoverdracht heeft, zal de condensdruk toenemen en zal het koelvermogen afnemen. Voor koeling neemt het energieverbruik toe. Als de configuratie van het koelsysteem te klein is, zal de warmteoverdrachtscapaciteit onvoldoende zijn, wat resulteert in een hoge condensatiedruk.De afvoer bij de uitlaat van de koelventilator, de afvoer van de vluchtige koelbox en de afvoer van het koelhuis dat levensmiddelen of dranken bewaart, mogen niet onmiddellijk verbonden zijn met de software voor het riolerings- en afvalwater, maar er moet indirecte drainage worden vastgesteld. Voor de spoeling (ontdooiing) van het water van elke laag in de dubbele laag koude opslag, moet een uitlaatklep-inrichting voor de hoofdkraan worden geplaatst voor het spoelen (ontdooien) van het water.Inspectie van processen,Op basis van koude opslag en bewaring verhoogt het diepgevroren magazijn de regulering van de gassamenstelling, remt de ademhaling van groenten en fruit, vertraagt het metabolische proces, houdt het de versheid en de commerciële kwaliteit van groenten en fruit beter in stand en verlengt de opslagperiode en de houdbaarheid van groenten en fruit. In het algemeen kan de gecontroleerde atmosferische opslag van vruchten de opslagperiode met &m mdash verlengen; Drie keer of meer. Oké,Woodstock.Koude opslag grote koude opslag, wat is de standaard van een snel vriesmagazijn?Tijdens de installatie van de polystyreenopslagplaats wordt de Perpendulaire Fout van de wandplaat gecorrigeerd terwijl de bovenste opslagplaat is geïnstalleerd. De lengte van de bovenste opslagplaat moet mm korter zijn dan het oppervlak van de wandplaat. Na de installatie van de bovenste opslagplaat moet de mm-opening met schuimmateriaal worden gemarkeerd om de afdichting van het opslaglichaam te waarborgen.Na opgeslagen te zijn in de medische koude opslag project, ventilatie medische producten kunnen ook enkele geuren uitstoten. Zodra deze geuren worden opgeslagen in een bepaalde hoeveelheid, zullen ze ook een bepaalde impact op andere producten. Daarom moeten we een regelmatige ventilatie in het dagelijkse gebruik uitvoeren, om de opslagtijd van producten effectief te verminderen. Als het medische koud opslagproject gebruik maakt van rij tube koeling, het beeld van glazuur kan verschijnen na gebruik voor een periode van tijd. Als we niet ontdooien in de tijd, zal het ook invloed hebben op het effect van. Daarom hoop ik dat u aandacht moet besteden aan ontdooiing.


Woodstock.Koude opslagprijs voor verse groentenAnalyse van de oorzaken van het krimpen van de verkoop



Koude opslag wordt voornamelijk gebruikt voor bevroren verwerking en opslag van levensmiddelenaanbod,Om schade aan de koude opslag te voorkomen, moeten schuim en andere zachte materialen worden opgevuld op de vloergroove van de koude opslag bij het bouwen van het wandpaneel.De verdamper is niet alleen een wisselaar voor koeling en bulkkoeling, maar ook een zeer belangrijke. Het is de taak van bulkkoeling. Het wordt vooral gebruikt voor koeling en warmteabsorptie in een nieuw magazijn. Bij de werkzaamheden op lange termijn van het koelhuis worden de vinnen van de verdamper ook bedekt met vuil, meestal geplakt met een aantal verschillende producten. Het is gespecialiseerd in producten en hernieuwbare hulpbronnen. Het bedrijf omvat: koude opslag installatie, koude opslag, koude opslag, vers bewaren van fruit koude opslag, medische koude opslag. Bovendien, stof en andere dingen,Woodstock.Installatie voor koude opslag Koude opslag, maar het bereiken van een bepaalde dikte zal een impact hebben op de koeling van de verse bewaring, Als de koeling van het koelhuis slecht wordt, dus proberen we om schroef parallelle eenheden te gebruiken. Het grote voordeel van deze eenheid is dat het alle apparatuur kan aanzetten, net als de verschuiving op het werk, zodat de compressor op zijn beurt kan werken en rusten.Woodstock.,Tijdens het vervoer moeten adequate beschermingsmaatregelen worden genomen om te voorkomen dat de plaat wordt gewurgd en gekrabd.Polyurethaan met een goede vuurbestendigheid en vlamvertragingskracht is een soort vuurbestendig en zelfbrandbaar materiaal na toevoeging van brandvertrager. In geval van brand kan het verkoold worden, in tegenstelling tot doorstroomverbranding en flashover zoals extruded karton, moet de verspreiding van waterdamp en de infiltratie van lucht worden voorkomen. Wanneer buitenlucht binnendringt, zal het niet alleen het koude verbruik van de koude opslag verhogen,Woodstock.Hoeveel kost de installatie van grote koude opslag, maar ook vocht in het magazijn brengen. Vochtige condensatie zal de warmte-isolatie structuur vochtig maken en bevriezen en schade toebrengen aan de koude opslagstructuur. Daarom is het noodzakelijk om vocht-proof en warmte isolatie laag, professionele koude opslag, installatie van koude opslag, koude opslag, fruitopslag koud bewaren, medische koude opslag en andere producten, die een volledige variëteit hebben, goed verkopen in huis en in het buitenland, en een lange levensduur hebben! Producten leiden de draadindustrie. Welkom om te informeren, zodat het koelhuis een goede afdichting, vochtbestendige en stoom isolatie prestaties.

etiket:
3antwoorden
Eka Packaging M
2vloer-- · 2022-06-25 16:44:16

Fijne samenwerking, geef uw bedrijf steun en wens zaken voorspoedig.

Zie meer
Meihe Trading C
3vloer-- · 2022-06-25 17:05:14

Laat me het eerst hebben over de kwaliteit van de goederen: Woodstock.Koude opslagprijs voor verse groenten Over het algemeen is het goed en de verpakking is strak. Laten we het hebben over zakelijke dienstverlening: Like it. Laatste recensie express: levering is snel. De andere is om de winkel te bedanken voor kortingen, goedkope en goede producten zijn immers reëler. Ik hoop dat de winkel meer kortingen zal geven en oude klanten op tijd zal informeren om terugkoop te bevorderen. Ik wens zaken voorspoedig.

Zie meer
Wuhuan Culturee
4vloer-- · 2022-06-25 17:43:16

Na zoveel jaren online winkelen is dit de eerste keer dat ik dit serieus neem. Ik hield mijn telefoon vast en staarde met een gevoel van angst naar het scherm, en ik durfde niet te beginnen. Om een ​​notariële evaluatie van Woodstock.Koude opslagprijs voor verse groenten te schrijven, stuurt u vier tekens, hoge kwaliteit en lage prijs. Dit is mijn gelukkige online winkelen, dank je!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)