home page

PentichtonKoude opslagWat zijn de voordelen

2022-06-22 04:53:26loslaten

De deur van de gecombineerde koude opslag is niet dicht. Pas de afstand tussen het scharnier van de deur en het deurslot en het opslaglichaam aan.Isolatie van de vloer van de middelgrote koude opslag de structuur van de middelgrote koude opslag is wat we vaak het oppervlak noemen, dat wil zeggen, de bovenkant en wand zijn gemaakt van kleur staal plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal, terwijl de grond apart moet worden geïsoleerd. Op dit moment zijn de gemeenschappelijke activiteiten op de markt: het leggen van de grond met XPS geëxtrudeerd karton, het leggen van vochtbestendige en stoomisolatiematerialen SPS boven en onder de geëxtrudeerde plaat, respectievelijk het gieten van beton of versterkt beton.Pentichton,Volgens de veranderingen van de externe omstandigheden kan het air-conditioning verse-keeping magazijn in de machinekamer de werking van de apparatuur automatisch en accuraat aanpassen, zodat de vereiste koelomstandigheden worden gehandhaafd en de werking van het koelhuis wordt verbeterd.Bij de verbindingen tussen polyurethane isolatieworden moeten enkele maatregelen ter voorkoming van koude bruggen worden genomen.Atlanta.,Installeer de tijdelijke verlichtingsinstallaties in het magazijn, installeer en regel de bouw van elektrische apparatuur, en werk goed in regenbestendig, vochtbestendig, tegen botsingen, tegen binding en andere veiligheidsvoorzieningen.Hoe de koelcompressor in de koude opslag te onderhouden om zijn levensduur te verlengen en het optreden van storingen in het gebruiksproces te verminderen. De koelcompressor in de koude opslag moet regelmatig worden onderhouden. Hier wordt het onderhoud van de compressor in de koude opslag ingevoerd.Installeer het lichaam van de bibliotheek. Over het algemeen kan het magazijn lichaam worden verdeeld in een klein magazijn en een groot magazijn lichaam. Het kleine magazijn lichaam is in principe een gecombineerde koude opslag met opslagplaat. Het grote magazijn lichaam is meestal een civiele koude opslag. Het geassembleerde of geconstrueerde magazijn lichaam is over het algemeen vereist om vlak, compact en solide, zonder holle gevoel dragend, vochtbestendig, enz.


PentichtonKoude opslagWat zijn de voordelenDe koelcompressor neemt meestal hoogwaardige eenheden aan met een gegarandeerde kwaliteit en een sterke operationele stabiliteit. De verdamper neemt de ingevoerde joint venture koelverdamper, die effectief aan de koelcapaciteit van de koelkast kan voldoen en het koeleffect van de koelkast kan garanderen. De koellamp neemt de speciale led-energie-besparende lamp aan voor de koelkast, die de voordelen heeft van lage temperatuurweerstand, een laag energieverbruik en een lange levensduur Het kan effectief de exploitatiekosten van koude opslag besparen.De verdamper, die niet alleen een wisselaar is voor koeling en koeling, maar ook een zeer belangrijk apparaat, is koeling. Het wordt vooral gebruikt voor koeling en warmteabsorptie in koude opslag. Tijdens de langdurige werking worden de vinnen van de verdamper ook bedekt met vuil, waarvan de meeste worden geplakt door een aantal sundries van het product, plus stof en andere dingen, maar het bereiken van een bepaalde dikte zal de koeling be ïnvloeden, wat resulteert in een slechte koeling. Normaal gesproken moet het worden gereinigd met een speciaal reinigingsmiddel voor de verdamper.Steden voor het ontwerpen van koude opslag: selectie en voorbereiding van de koellocatie. Volgens de toepassingskenmerken kan koude opslag worden verdeeld in seksuele koude opslag, retail koude opslag en grootschalige koude opslag. Wanneer grootschalige koude opslag een aanplant begint te bouwen met een meer gecentraliseerde handlevering, moet ook rekening worden gehouden met factoren zoals een betere geografische locatie en contact met de markt. De koude opslag moet worden gelegen op een koele plaats zonder zonlicht en frequente warme lucht. Kleine en middelgrote koude opslag moet worden gebouwd in de kamer. koude opslagAanbieding,Er moet een uitstekende afvoerleiding standaard rond het magazijn de bodemtemperatuur moet laag zijn, wordt de leidingwater geplaveid en wordt de koeltoren van de FRP gebouwd.Tijdens de productie in de productiewerkplaats mag het eenheidsgewicht van het magazijn van Pu niet lager zijn dan het door het project vereiste eenheidsgewicht, ten minste veertig &&m-plumne; kg/m vlakken ;Exploitatie van de eenheid: regelmatig het olieniveau en de olieopbrengst van de compressor en de zuiverheid van de olie observeren. Indien de olie vuil is of het olieniveau daalt, moet deze op tijd worden opgelost om nadelige effecten te voorkomen.


PentichtonKoude opslagWat zijn de voordelenNadelen van meerlaagige koude opslag: het verticale transportvolume van het magazijn is groot, en de goederen in en uit en het beheer van het bedrijf zijn niet zo handig als éénlaagige koude opslag; Bij de ontwikkeling van de laadcapaciteit van de vloer is de vloeroppervlakte-verhouding van elke koude kamer laag; Wanneer de multi-verdiepingen koude opslag wordt gebouwd op de fundering met een slechte grondweerstand,PentichtonQuota voor de installatie van kleine koude opslag, is de fundering constructie complex. hoge kosten; Wanneer geprefabriceerde onderdelen worden gebruikt,PentichtonZoek het bedrijf dat de koude opslag installeerde,PentichtonProfessionele installatiefabrikant van koude opslag, is grote bouwuitrusting nodig en is de bouwperiode lang.Promotie,Thermische isolatie van rigide polyurethaan heeft een lage warmtegeleiding en een goede thermische werking. Wanneer de dichtheid van rigide polyurethaan ~ kg /m is, is de thermische geleidbaarheid slechts . ~ .w / (m.k), die het laagst is onder alle thermische isolatiematerialen op dit moment.Voordat het magazijn wordt bevestigd met hoek aluminium, moet het worden verzegeld met glas lijm en worden bevestigd met hoek aluminium met vaste trek Mao. De afstand tussen pull klinknagels is mm. De afstand tussen de bovenste en onderste zijden van de deur is mm.Hoe de koelcompressor in de koude opslag te onderhouden om zijn levensduur te verlengen en het optreden van storingen in het gebruiksproces te verminderen. De koelcompressor in de koude opslag moet regelmatig worden onderhouden. Hier wordt het onderhoud van de compressor in de koude opslag ingevoerd.Pentichton,Wanneer hete ammoniak ontdooiing of elektrische ontdooiing wordt geselecteerd als de koelventilator, professionele koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag bouw, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag, veiligheid, milieubescherming en economie! De producten worden geëxporteerd naar vreemde landen en zijn zeer vertrouwd. Ontploffing en drainage kan onmiddellijk worden geloosd. Elektrische warmtetracing en isolatie kunnen worden geselecteerd voor de ontdooiing en afvoer van de locatie van het magazijn.Verschillende technische processen voor de verwerking van voedsel voor de bouw van koude opslag worden gecombineerd met lokale stadsplanning. De bouw van koude opslag is de ontwerp-eisen en de bouw van koude opslag, die niet alleen de kruisvervuiling tussen levensmiddelen vermijdt, maar ook de transportfaciliteiten ervan verzekert: binnen de bouwruimte, een redelijke algemene lay-out, spaart grond en vermindert de kosten.Onvoldoende koeldosis en capaciteit in het systeem: er zijn twee belangrijkste redenen voor onvoldoende koelmiddelcirculatie;

etiket:
4antwoorden
Yibo Machinery
2vloer-- · 2022-06-22 13:02:22

Dank je wel, laat me de droom kopen PentichtonKoude opslag, heel erg bedankt!

Zie meer
Import en expor
3vloer-- · 2022-06-22 13:29:51

Ik heb het de laatste tijd te druk gehad, het is te laat om te bevestigen, PentichtonKoude opslag is erg goed, net als de baas.

Zie meer
Antiverblinding
4vloer-- · 2022-06-22 13:38:41

De verpakking PentichtonKoude opslag ziet er erg goed uit, de verpakking is heel voorzichtig, ik geloof dat de goederen heel goed moeten zijn, bedankt! Goede prijs, he, kom de volgende keer weer.

Zie meer
Feo Wire Mesh P
5vloer-- · 2022-06-22 13:49:01

PentichtonKoude opslag De prijs is erg hoog en de kwaliteit is erg goed als je het voor zo'n prijs kunt kopen.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)