home page

MinamirinkanCity in California USAGebruikte pijpleidingpompBeschrijving van het belangrijkste produc

2022-06-21 10:49:25loslaten

  Korting. Om aan de behoeften van industriële productie te voldoen en de dompelpomp te maken om het ideale gebruikseffect te bereiken,MinamirinkanCity in California USAPomp voor boorvloeistof,MinamirinkanCity in California USACorrosieve pijpleidingpomp, is nauwkeurige en redelijke selectie zeer belangrijk. Om de pomp redelijk en correct te selecteren, moeten de volgende aspecten worden overwogen: Selectie van de vorm van de schachtafdichting: schachtafdichting van dompelmestpomp  Het is een hulpmiddel voor controle ter plaatse.MinamirinkanCity in California USA,  De stroomleiding van de onderwater  indien de verwijderde pakking ernstig beschadigd is, moet een nieuwe pakking worden vervangen. De verwijderde delen moeten vóór montage met kerosine worden gereinigd.Sabuncu.,  Dompelmestpompen moeten over het algemeen sommige composietmaterialen voor productie gebruiken wanneer ze worden gebruikt, zodat ze goede slijtage en corrosieweerstand kunnen hebben wanneer ze worden gebruikt, en kunnen worden gebruikt om het grootste deel van de media te vervoeren wanneer ze worden gebruikt. Freatische mest  Cavitatie van de pomp wordt veroorzaakt door waterverdamping van de pomp. De belangrijkste oorzaak van waterverdamping is gerelateerd aan temperatuur en druk. Onder een bepaalde druk, wanneer de temperatuur stijgt tot een bepaalde waarde, begint het water te verdampen en van vloeistof naar gas te veranderen. Integendeel, bij een bepaalde temperatuur daalt de druk naar  Dat heet cavitatie fenomeen.


MinamirinkanCity in California USAGebruikte pijpleidingpompBeschrijving van het belangrijkste productieprocesIn feite, wanneer de dompelmestpomp tijdens gebruik wordt geblokkeerd, zal het niet alleen een bepaalde impact hebben op de werkefficiëntie van het materiaal tijdens verrichting, maar ook ernstige schade aan het materiaal zelf veroorzaken, dus het is ook een herinnering dat wij het ook gebruiken  Realiseer gecentraliseerd beheer. Bij de toepassing van meerdere brandpompen kan de inzet van brandpompen gedecentraliseerd zijn, en de werkomgeving van brandpompen is vaak complex, dus het is zeer moeilijk om handmatig beheer goed te keuren. cf brandcontrolekabinet kan gecentraliseerd beheer van meerdere brandpompen, met verrichting realiseren  Pomp. Bovendien wordt de dompelmestpomp voornamelijk gekenmerkt door & quot; slurry& quot; die slijtvast is en deeltjesdoorlaat.Betaalbare prijs,  Om de efficiënte werking van de ondergedompelde mestpomp te verzekeren, moet de speling tussen de waaier en de voorste beschermplaat regelmatig worden aangepast om het tussen (.-mm) te houden. Naast de controle van de stroom en druk tijdens de werking van de pomp mag de motor de nominale stroom van de motor niet overschrijden. Bewaak de olieafdichting en het lager op elk moment  Het is ook mogelijk dat de ventilatorbladen van de pomp weinig zijn en het luchtvolume onvoldoende is, wat resulteert in een slecht warmteafvoereffect.  Problemen oplossen: verhoog eerst de waterdruk, injecteer vervolgens water in het pomplichaam en start vervolgens de pomp. Controleer tegelijkertijd of de terugslagklep strak is en of de leidingen en verbindingen lekken. Als luchtlekkage wordt gevonden, smeerolie of gemengde verf op de verbinding na demontage aanbrengen en de schroeven vastdraaien.


MinamirinkanCity in California USAGebruikte pijpleidingpompBeschrijving van het belangrijkste productieproces  Zo wordt het genoemd: dompelbare modderpomp.Aanbeveling van de homepage,  De dompelbare modderpomp vertrouwt meestal op waterkoeling om warmte af te voeren. Als de motor lekt uit het water zonder waterkoeling, zal de motortemperatuur stijgen zodat het gemakkelijk is om de motor uit te branden.  Nadat de dompelmestpomp is aangesloten, moet de inrichting worden opgetild om de oorzaak te achterhalen. Omdat de dompelbare modderpomp vaak wordt gebruikt  Draai dan de compressiemoer op de pakklier gelijkmatig aan om de vloeistof in druppels uit te lekken,  De dompelpomp is een veelvoorkomende waterhefapparatuur voor diepe putten. Tijdens verrichting dringt de hele machine in het water binnen om water uit de ondergrond naar de oppervlakte te onttrekken. Het wordt algemeen gebruikt voor huishoudelijk water, mijnredding, industriële koeling,MinamirinkanCity in California USAKleine diepe waterpomp, landbouwirrigatie, zeewaterheffing, scheepsladingaanpassing, landschapsfonteinen, enz.  Wanneer de modderpomp werkt, moet de pomp op land worden geplaatst, de zuigpijp in water en de pomp moet worden gestart. Vanwege de structurele beperkingen van de modderpomp en de ondergedompelde modderpomp, moet de motor tijdens verrichting op het wateroppervlak worden geplaatst, en moet de pomp worden bevestigd wanneer het in het water wordt geplaatst. Anders valt de motor in het water  De nominale stroom niet overschrijden.

etiket:
6antwoorden
Staalverkoop
2vloer-- · 2022-06-21 10:58:52

MinamirinkanCity in California USAGebruikte pijpleidingpomp De kwaliteit is zeer goed, de overdracht is ontvangen, de baas is verontrust, heel erg bedankt!

Zie meer
Poortmachines
3vloer-- · 2022-06-21 11:06:31

Mijn collega's vinden het erg leuk. Kom de volgende keer weer. Het is een zeldzaam origineel product. MinamirinkanCity in California USAGebruikte pijpleidingpomp Ik ben er zeer tevreden over. De baas heeft een goed karakter, geweldig. Niet slecht. De kwaliteit is goed. De snelheid is ook snel. Echt goed!

Zie meer
Gegroefde Fitti
4vloer-- · 2022-06-21 12:16:35

Fijne samenwerking, geef uw bedrijf steun en wens zaken voorspoedig.

Zie meer
chaowen trading
5vloer-- · 2022-06-21 12:27:46

Voelt waar voor je geld, service-instelling is erg goed, MinamirinkanCity in California USAGebruikte pijpleidingpomp afwerking is erg goed, niets pietluttigs, alle vijf punten

Zie meer
Transport en de
6vloer-- · 2022-06-21 12:28:51

Een goede verkoper, zelfs een beginner, veel MinamirinkanCity in California USAGebruikte pijpleidingpomp begrijpen het niet. Gelukkig heeft de verkoper geduldige begeleiding aan de andere kant van de computer, en ik heb een gevoel van voldoening, en heb eindelijk het probleem ontdekt die ik niet begreep.^- ^Meer informatie in de toekomst!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)