home page

Abreus.kgmProductieproces van olie ondergedompelde transformatorAnalyse van de juiste productiemetho

2022-06-20 13:49:25loslaten

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.Abreus.kgm,Energiebesparende analyse van de transformatorDe transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor,Abreus.kgmtransformator 22kv,Abreus.kgmDroge transformator behoort tot energiebesparende transformator, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:Castlebar.Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformatorVermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.


Abreus.kgmProductieproces van olie ondergedompelde transformatorAnalyse van de juiste productiemethoden



De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.De interne markt voor transformatoren is traagIn termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;Waar is het?,lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeterDe afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min,Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant,Abreus.kgmStructuur van droge transformatoren buitendeur, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.Abreus.kgm,Wiringwijze van droge transformator:De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

etiket:
3antwoorden
Boyang Metal Pr
2vloer-- · 2022-06-20 14:03:13

Laat me dit evalueren Abreus.kgmProductieproces van olie ondergedompelde transformator, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

Zie meer
Adviesbureau vo
3vloer-- · 2022-06-20 14:45:24

Abreus.kgmProductieproces van olie ondergedompelde transformator Het werd heel snel gepost, echt actueel, geef me alsjeblieft een duim omhoog

Zie meer
Project voor he
4vloer-- · 2022-06-20 15:20:19

Abreus.kgmProductieproces van olie ondergedompelde transformator De prijs is erg hoog en de kwaliteit is erg goed als je het voor zo'n prijs kunt kopen.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)