home page

Constanza.Prijs van 800 KVA droge type box transformatorHet risico van prijsschommelingen

2022-06-15 10:25:50loslaten

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.Constanza.,De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting,Constanza.transformator voor droge type, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeterConstantine.,Vallende buitenlandse zaken en piercingOpmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf,Constanza.Economische werking van de transformator, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.


Constanza.Prijs van 800 KVA droge type box transformatorHet risico van prijsschommelingenHet productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?De fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie, en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken, de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket, een intelligente zender en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor,De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.


Constanza.Prijs van 800 KVA droge type box transformatorHet risico van prijsschommelingenOorzaken van brand in transformatorKorting,Constanza.Bodemkeuring standaard voor droge transformatoren,Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.De persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen, is de markt nog niet volledig operationeel.Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.Constanza.Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.Hoeveel kost de transformator?

etiket:
4antwoorden
Innovation Co.,
2vloer-- · 2022-06-15 11:29:40

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, Constanza.Prijs van 800 KVA droge type box transformator in principe tevreden.

Zie meer
Verkoop van sch
3vloer-- · 2022-06-15 11:41:20

Deze winkel is echt goed, met een goede kwaliteit en een lage prijs, de eigenaar is erg gul en de klantenservice is ook erg geduldig. Ik begrijp dit niet Constanza.Prijs van 800 KVA droge type box transformator. Ze leggen het me geduldig uit. Het is echt de Ik wil deze winkel aan mijn vrienden aanbevelen en ze allemaal naar deze winkel laten komen om kleding te kopen!

Zie meer
verkoop
4vloer-- · 2022-06-15 11:55:49

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u Constanza.Prijs van 800 KVA droge type box transformator Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!

Zie meer
Beyond Industry
5vloer-- · 2022-06-15 12:15:18

In afwachting wachtte ik eindelijk op mijn geliefde Constanza.Prijs van 800 KVA droge type box transformator, ik wens de baas een welvarend bedrijf en rijkdom!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)