home page

ColombiaSchema van de interne structuur van de met olie ondergedompelde transformatorHoe speel je ee

2022-06-14 09:32:31loslaten

Look van olie van de radiatorDe input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad,ColombiaOlie ondergedompeld volledig afgesloten transformator, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.Colombia,Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.Chacao.,Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.


ColombiaSchema van de interne structuur van de met olie ondergedompelde transformatorHoe speel je een praktische rol?Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV,Colombia500 kV droge transformator, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.plan,Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.


ColombiaSchema van de interne structuur van de met olie ondergedompelde transformatorHoe speel je een praktische rol?Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?Prijs,Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:De step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten, zal het uitschakelen van de belasting stroom boogbranden tussen stroomonderbrekers, de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.Sommige zijn gebonden met plastic tape, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.Colombia,Fabrikant van transformatorenExploitatie van gesmolten transformatorDoor het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

etiket:
4antwoorden
Aotelong Sports
2vloer-- · 2022-06-14 09:44:59

Het is echt een test en wachten. Ik heb eindelijk 3 dagen ColombiaSchema van de interne structuur van de met olie ondergedompelde transformator gewacht om aan te komen, de openingskwaliteit is erg goed

Zie meer
Centennial Wine
3vloer-- · 2022-06-14 10:03:14

Echt een goede verkoper. Ik moet je vinden als ik deze ColombiaSchema van de interne structuur van de met olie ondergedompelde transformator vraag in de toekomst heb!

Zie meer
Planning van gr
4vloer-- · 2022-06-14 10:19:49

Net gekocht ColombiaSchema van de interne structuur van de met olie ondergedompelde transformator, de kwaliteit van het vakmanschap is nog slechter. Kijk terug en stel voor aan vrienden

Zie meer
Wanhe Electroni
5vloer-- · 2022-06-14 11:26:46

Fijne samenwerking en strakke verpakking. Laten we het hebben over zakelijke services: Like

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)