home page

Esperanza.Parameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformatorCategorie

2022-06-13 10:27:32loslaten

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.Esperanza.,Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.Santa Cruz del Norte, ventilatie en ventilatie-haven en wegdekWat is de bedrading van droge transformator?De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma's die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.


Esperanza.Parameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformatorCategorie



De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformatorEen nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketen,Look van olie van de radiatorHoe de uitval van droge transformator te verminderen?Korte invoering van de nullijn van de transformator


Esperanza.Parameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformatorCategorie



) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.Eerlijkheid en wederzijds voordeel,Het geluid van droge transformator komt vanWat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.Esperanza.,Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het levenIV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele,Esperanza.transformator voor elektrische opbergkasten, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning,Esperanza.Transformer punt,Esperanza.315 KVA-olie-type transformator, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

etiket:
4antwoorden
Energietechniek
2vloer-- · 2022-06-13 11:03:50

Goede verkoper, Esperanza.Parameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformator dingen zijn erg goed. Kom in de toekomst terug. U kunt met vertrouwen kopen.

Zie meer
Hongnuo Clean E
3vloer-- · 2022-06-13 11:16:33

Esperanza.Parameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformator Hoeveel is het minimum, kan het groothandel zijn?

Zie meer
Rongsheng Real
4vloer-- · 2022-06-13 11:50:36

Mijn collega's vinden het erg leuk. Kom de volgende keer weer. Het is een zeldzaam origineel product. Esperanza.Parameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformator Ik ben er zeer tevreden over. De baas heeft een goed karakter, geweldig. Niet slecht. De kwaliteit is goed. De snelheid is ook snel. Echt goed!

Zie meer
Durfkapitaalbed
5vloer-- · 2022-06-13 11:59:55

Ik heb eindelijk gekregen wat ik nodig had Esperanza.Parameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformator, het spul is erg goed, de prijs is goed en de prijs is goedkoop, bedankt baas! Om eerlijk te zijn, dit is mijn meest bevredigende winkelervaring. Of het nu de houding van de winkel is of de artikelen, ik ben zeer tevreden. De houding van de winkel is zeer professioneel en enthousiast, beantwoordt alle vragen en de reactie is erg snel. Ik heb veel vragen gesteld, en hij voelde zich niet vervelend, en hij zou me serieus antwoorden. Hiervoor zou ik graag betuig mijn oprechte respect voor u. Er zijn niet veel goede winkels zoals deze. .

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)