home page

New WestminsterWat goedkoper is om te installeren in koude opslagWat zijn de redenen voor het slecht

2022-06-12 09:28:47loslaten

Indirecte koeling is dat de lucht in het magazijn door de ventilator in het koelapparaat wordt gepompt. De lucht wordt geabsorbeerd door de verdampingsleiding die in het koelapparaat cirkelt, en vervolgens naar het magazijn wordt gestuurd om te koelen. De voordelen van luchtkoeling zijn snelle koeling, uniforme temperatuur in het magazijn, en kunnen schadelijke gassen zoals koolstofoxide uit het magazijn brengen tijdens de opslag.De installatie van de bovenste opslagplaat moet bij toerbeurt worden uitgevoerd met de installatie van wandplaten, en de wandplaat moet een gat achterlaten voor het verwijderen van bouwmaterialen; Tijdens de installatie van de bovenste opslagplaat wordt het staalblad bij de overlap met de wandplaat gedurende mm losgekoppeld om te voorkomen dat de koude brug koud loopt; Twee lagen schuimmateriaal moeten gelijkmatig en continu op het gezamenlijke oppervlak tussen elke bovenste opslagplaat worden geslagen. Rivets moeten worden getrokken en bevestigd aan de interne en externe ronde van de stalen plaat, en de klinknagels moeten mm zijn; Volgens de ontwerptekeningen moeten, kolommen en steunframes van staal zijn, de inrichting en de positionering worden uitgevoerd en moeten nauwkeurige en duidelijke merktekens worden aangebracht overeenkomstig de eisen van de ontwerptekeningen; Weld of installatie van de steunpilaar, kolom,New WestminsterSnelle koude opslag, onderstel, enz.,De klep moet zo dicht mogelijk bij de koelventilator worden geïnstalleerd. De zolenoïde klep moet horizontaal worden geïnstalleerd, de klep moet verticaal zijn en aandacht besteden aan de vloeistofuitlaatrichting.Omdat polyurethaan plaat een uitstekende thermische isolatie heeft, kan het de dikte van de behuizing verminderen en het gebruik van de binnenruimte onder dezelfde thermische isolatie eisen verhogen.Uiju.,Voor de spoelpijp (ontdooien) van drainage in de koelruimte met een andere temperatuur moet een uitlaatklep-inrichting worden ingesteld voordat de spoelpijp (ontdooien) wordt aangesloten.Het warenhuis is een opslagplaats onder ; de zon kan niet recht zijn. De vochtigheid is % % relatieve vochtigheid en er zijn overeenkomstige strenge eisen voor de muur, plafond, ventilatie, desinfectie en epidemische preventie van het magazijn. Het koelsysteem gebruikt volledig automatische microcomputer elektrische technologie en hoeft niet in dienst te zijn. Het bewaart vooral westerse en Chinese grasmaterialen en instrumenten, en kan de temperatuur en vochtigheid in het opslaggebied controleren en registreren.Voor watergekoelde eenheden moet de turbulentie van het koelwater vaak worden vervangen, moet het koelwater regelmatig worden vervangen en of het stromend, uitstotend, druppelend, lekkage en andere omstandigheden van het watervoorzieningssysteem bestaan.


New WestminsterWat goedkoper is om te installeren in koude opslagWat zijn de redenen voor het slechte effect



Ten tweede, omdat de koeling van de compressor niet continu is, kan de multi-work operatie's nachts worden geselecteerd indien mogelijk. Bij het werken's nachts is de uitwendige temperatuur laag, de temperatuur van het koelwater wordt verminderd en de condensatiedruk en de condensatietemperatuur worden verminderd. De koelcapaciteit van het bemonsteringssysteem, gekoppeld aan de gelijke rol van het koelbord, vermindert de werking van de compressor en bereikt het doel van energiebesparing.Het magazijn moet uitgerust zijn met noodverlichting, deursloten en alarminrichtingen, die zichzelf kunnen redden of de politie om hulp kunnen roepen.De totale bouwprestaties van het koelopslagproject zijn in gebruik genomen en de levensduur kan tien jaar bereiken.technologische innovatie,Onvoldoende koeldosis en capaciteit in het systeem: er zijn twee belangrijkste redenen voor onvoldoende koelmiddelcirculatie;Nadelen van een enkele laag koude opslag: groot; De oppervlakte van de externe behuizing structuur van de koude opslag is groot,New Westminsterfabrikant van koelopslaginstallaties, zodat de hoeveelheid thermische isolatiematerialen groot is,New WestminsterHoe zit het met de koude opslag, en het droge verbruik van koud voedsel ook groot is; Voor het lagetemperatuur magazijn, de vloer anti vriesbehandeling vereist een grote hoeveelheid werk. Wanneer de koude opslag wordt gebouwd op het niveau van het water, is het onmogelijk om ermee om te gaan, wat gemakkelijk is om horizontale bevriezing en zwelling te veroorzaken.Tijdens het gebruik van het medisch koelopslagproject voor de goederenwerf moeten de opgeslagen goederen strikt in overeenstemming zijn met de desbetreffende voorschriften. De goederen moeten een bepaalde afstand hebben van de grond en wand van de koude opslag. Bij het stapelen moet de afstand tussen de goederen en de goederen cm zijn. Tegelijkertijd moet de afstand tussen de goederen en de koude ventilator ook cm zijn. Geen goederen kunnen worden opgeslagen binnen dit bereik, Dit is ook een belangrijke inhoud in het gebruik van medische koude opslag engineering.


New WestminsterWat goedkoper is om te installeren in koude opslagWat zijn de redenen voor het slechte effect



haalbaarheid van het ontwerp: het ontwerp van het diepvriesmagazijn is niet vanzelfsprekend. Veel beperkende factoren moeten worden overwogen. In de praktijk moet een redelijk ontwerp schema worden gegeven overeenkomstig lokale omstandigheden. Bijvoorbeeld, het grootschalige, diepgevroren magazijn dat ik voor mijn familie bouwde, omdat de koelcapaciteit van ammoniak koeling is groot, en ik vond dat het goedkoop is om koud te repliceren door middel van daadwerkelijk veldonderzoek.hervorming,Een perfect computernetwerk opzetten, de distributie van koelkasten wetenschappelijk maken en de traceerbaarheid van voedselveiligheid bereiken. In de Europese Unie, de Verenigde Staten en Japan zijn alle leden van de voedselketen wettelijk verantwoordelijk voor de traceerbaarheid.Voor het vastzetten van alle natriumnoten en blokkeernoten van het koelsysteem, gebruik dan koelmiddelolie om de dichtheid te versterken. Reinig na sluiting. De verpakking van elke afgesneden deur moet op slot zijn.Langdurige continue werking zal echter onvermijdelijk leiden tot veroudering van de apparatuur, dus een redelijk onderhoud is bijzonder belangrijk.New Westminster,De thermische isolatie van thermische isolatiematerialen voor de opslag van koude levensmiddelen is de vereiste van polyurethane thermische isolatiematerialen voor koude opslag thermische isolatie, en de kwaliteit van de thermische isolatie kan niet worden waargenomen voordat het werkelijk in gebruik wordt genomen. Het is te laat om het verschil tussen energieverbruik te zien. In dit grote aantal proefnemingen wordt een strenge materiaalselectie uitgevoerd om dit doel te bereiken: gebruik van structuuraminether om de thermische geleiding te verminderen en het thermische isolatieeffect te verbeteren; het watergehalte van verschillende grondstoffen en formules zoveel mogelijk te beperken om een verslechtering van de thermische isolatie-prestaties als gevolg van schuimvorming van water te voorkomen; Voornaamste materiaalpolyether: de producten van grote fabrieken met een strenge nabehandeling worden geselecteerd. Vergeleken met polyether zonder nabehandeling in kleine fabrieken is de uniformiteit van de schuimcellen hoog de celwand is dun en de thermische isolatie is duidelijk beter dan het gewone schuim met dikke wand en grote poriën; Het gebruik van geurloze amineatalysalalysator kan de balans van schuimende gel-reactie effectief aanpassen en de huid tussen sproeilagen dunner maken, onder de ongunstige lokale temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden, kan het verschillende interne en externe gecombineerde ladingen dragen zoals windenergie, zelfgewicht en normale botsing, en de isolatie laag nog steeds niet gescheiden en valt af van de draaglaag en blijft stabiel in de toestand.De gecombineerde koude opslagdeur start vaak of start niet voor een lange tijd, of stopt niet voor een lange tijd, of stopt voordat de opslagtemperatuur bereikt.

etiket:
4antwoorden
Reyuan Network
2vloer-- · 2022-06-12 09:35:41

Uw bedrijf New WestminsterWat goedkoper is om te installeren in koude opslag heeft een zeer goede service-instelling, dank u, en vindt u leuk.

Zie meer
Hengye Vracht C
3vloer-- · 2022-06-12 10:01:36

New WestminsterWat goedkoper is om te installeren in koude opslag Aangekomen, ja, dit nieuwe model voldoet inderdaad aan de norm, zeer goed

Zie meer
Xinfeng uitgebr
4vloer-- · 2022-06-12 10:20:46

Ik heb het de laatste tijd te druk gehad, het is te laat om te bevestigen, New WestminsterWat goedkoper is om te installeren in koude opslag is erg goed, net als de baas.

Zie meer
yusheng trading
5vloer-- · 2022-06-12 10:47:46

Nu het bedrijf niet gemakkelijk is om te doen, kunt u meer kortingen geven?

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)