home page

Turku.T2 koperstaafIndustriële ontwikkeling

2024-02-28 03:55:20loslaten

rode koperrij en rode koperbuis: koper wordt veel gebruikt in de chemische industrie om vacuümvaten, distillatiepotten, brouwpotten, enz. te vervaardigen.Nadat de pijp is gereinigd, zullen de lasflux en -flux onmiddellijk op de interface en de bajonetklaring worden toegepast. Voldoende flux moet dun gecoat worden op het paringsoppervlak en onmiddellijk worden gemonteerd, zodat stof en vuil de capillaire spleet niet vervuilen.Turku.,Zacht water is gemakkelijk om koperpijpcorrosie te veroorzaken.De voorraad rood koper in belangrijke gebieden is continu gestegen, maar de totale druk is niet groot. Uit de huidige algemene inventarissituatie van de belangrijkste distributiecentra Wu Een, Jiangyin en Lecong, het voorraadniveau blijft relatief matig, en de druk op de markt is relatief klein. In Wu een markt volgens de gegevens,Turku.60SI2MN gelegeerd rond staal, vanaf mei , de totale voorraad van middelgrote en dikke platen in Wu Een was dicht bij ton, stijgend met ton op wekelijkse basis. Eind april bereikte het ton lager in het jaar, beneden ton van het hoge niveau na het Lentefestival, en steeg voor drie opeenvolgende weken. In termen van de ovDe Commissie is van oordeel dat de Commissie in de eerste plaats een aantal amendementen heeft ingediend.AraurName,De marktprijs van Zhengzhou koperen staven is in principe stabiel en de verzending is niet goed. In termen van buis blank: vandaag, Shandong Luli buis blank licht verminderd met yuan, en de huidige mainstream ex fabriek prijs is - yuan. Qua pijpinstallatie: Linyi Pipe Plant heeft de prijs voor een week vergrendeld. Met een stabiele marktmentaliteit ligt de fabrieksprijs van warmgewalste naadloze pijpen nu tussen - yuan. Aan de marktkant: met de komst van het laagseizoen verzenden handelaren over het algemeen goederen tegen een hoge prijs. Bijvullen is voornamelijk bedoeld om de bestaande voorraad te behouden, en er is geen groot aanvullingsplan. De vraag is traag en de marktprijs van Zhengzhou koperbar wordt verwacht stabiel en dalend te zijn.De harde koperen buis wordt niet kunstmatig behandeld na te zijn getrokken of geëxtrudeerd, zodat het op natuurlijke wijze kan worden gevormd. Op dit moment is de organisatievorm in de koperen buis vol. Dit soort koperen buis is waarschijnlijker om te barsten en is niet geschikt om te buigen. Daarom is de harde koperen buis over het algemeen recht.De koperen buis zal eerst worden verwarmd en gelast, en dan zal de verbinding worden verwarmd totdat het verwarmde deel donkerrood wordt. Op dit moment, wanneer het vulmetaal contact met de buis, zal het vulmetaal smelten.


Turku.T2 koperstaafIndustriële ontwikkelingNadat de pijp is gereinigd, zullen de lasflux en -flux onmiddellijk op de interface en de bajonetklaring worden toegepast. Voldoende flux moet dun gecoat worden op het paringsoppervlak en onmiddellijk worden gemonteerd, en de vlam zal onophoudelijk worden bewogen om lokale oververhitting te voorkomen en de stroom van carboniseren voordat vulstofmetaal wordt toegevoegd.Totaal kwaliteitsbeheer,Plaats de pijp in de bovenkant van de bajonet,e de koker op de pijp om de flux gelijkmatig op de verbinding toe te passen, en te bevestigen dat de pijp in de bodem van de socket wordt ingevoegd, veeg dan de overtollige flux af en de verbinding is geassembleerd en kan worden verwarmd.Sterke verbindingssterkte van koperpijp: de verbinding tussen koperpijp en koperfittingen is sterk.Gezien de bovenstaande factoren hebben steeds meer staalfabrieken de productie sinds oktober gestopt en de productielimiet in Wu Een en Tangshan verwarmingsseizoen is gevorderd. Bovendien moet de formele tenuitvoerlegging van de productielimiet in & quot; +& quot; De vraag naar ijzererts in de toekomst zal waarschijnlijk verder verslechteren. De ijzerertsinventaris van de staalfabriek is relatief hoog en de bereidheid om de voorraad verder aan te vullen is niet sterk. Qua aanbod is het vierde kwartaal over het algemeen de piekperiode voor de verzending van geïmporteerde ertsen. Hoewel de productie van binnenlandse mijnen is verminderd vanwege milieubescherming, is de hoeveelheid **­relatief beperkt. Over het algemeen kan de ijzerertsmarkt op korte termijn een opwaartse impuls missen.


Turku.T2 koperstaafIndustriële ontwikkelingDe toepassing van koperen buis De koperen buis iess); Het is ook gemakkelijker te buigen dan gewone metalen, heeft een goede taaiheid en hoge buigbaarheid,Turku.Legeringsplaat, en heeft uitstekende anti-trillingen, anti-impact en anti-vorst uitzettingseigenschappen.Waar kan ik het vinden?,De koperen buis zal eerst worden verwarmd en gelast, en dan zal de verbinding worden verwarmd totdat het verwarmde deel donkerrood wordt. Op dit moment, wanneer het vulmetaal contact met de buis, zal het vulmetaal smelten.Corrosie veroorzaakt door waterstromsnelheid en -stroom.Het kan worden verpakt met vochtbestendig papier voor vochtbestendige bescherming. Het kan ook oxidatie tot op zekere hoogte voorkomen. Als scheuren of ernstige corrosie worden gevonden, moeten deze worden geïsoleerd.Turku.,Rode koperstaven in andere regio's volgen in principe de prijstrend van Tangshan, waarin het bod van Jiangsu Steel Works hoger is, en de meeste downstreamprijzen worden gevraagd, en de algehele markttransactie eerlijk is. De staalfabrieken in Wu en zijn beperkt in het ontvangen van orders, en het is moeilijk om een deal te krijgen. De bereidheid van downstreamklanten om bestellingen te ontvangen is zwak, dus ze houden een voorzichtige afwachthouding. Bij prede staalmarkt zich momenteel in de & quot; gouden derde& quot; hoogseizoen. De markt heeft een goede verwachting van de toekomstige markt en een sterke bereidheid om prijzen te ondersteunen. Verwacht wordt dat de prijzen van Tangshan mainstream billets volgende week sterker zullen zijn.Op oktober , volgens de Economische en Voorlichtingscommissie oIn de provincie ong, eind september , had de provincie Shandong de overcapaciteit van miljoen ton ruwijzer en miljoen ton ruw staal opgelost, en alle capaciteitsapparatuur was gesloten en teruggetrokken. Op oktober , de Ontwikkelings- en Hervormingscommissie van Handan City publiceerde het Plan voor Handan City om overtollige ijzer- en staalcapaciteit te elimineren. Statistieken tonen aan dat de ijzerproductie capaciteit van Handan in miljoen ton was en de staalproductie capaciteit was miljoen ton.Gezien het huidige totale prijsverschil bleef de lokale koperstaafprijs vandaag op een hoog niveau stijgen, terwijl de regio's buiten Oost-China geen duidelijke follow-up trend vertoonden en de lokale prijs nog steeds het voordeel heeft van prijsverschil met de regio's Noordoost en Centraal-China. De lokale voorraaddruk zal verder worden verminderd als gevolg van het kleine volume van lokale follow-up goederen onder invloed van productiebeperking, en de prijsondersteuning van koperbar is nog steeds sterk. Momenteel wordt de binnenlandse vastgoedcontrole echter nog steeds aangescherpt. De markt de verwachting van de toekomstige vraag verzwakt en de markt s hoogtevrees verschijnt na de prijsstijging. Vandaag is de marktprijs van koperstaven in Shenyang stabiel en de verzending is slecht.


etiket:
6antwoorden
Alarmsysteem
2vloer-- · 2024-02-28 11:22:41

Het is zeer comfortabel om zaken met u te doen. Verantwoordelijk, serieus, Turku.T2 koperstaaf is ook goed, ik moet je een goede opmerking geven. Ik kijk uit naar de volgende samenwerking, ik wens Rijin Doujin!

Zie meer
Gecentraliseerd
3vloer-- · 2024-02-28 11:25:51

Kun je me een korting geven de volgende keer dat ik het koop, Turku.T2 koperstaaf De kwaliteit is goed en ik zal de baas waarmaken

Zie meer
Luohengtou Copp
4vloer-- · 2024-02-28 11:33:06

Turku.T2 koperstaaf Aangekomen, ja, dit nieuwe model voldoet inderdaad aan de norm, zeer goed

Zie meer
Marketingadvies
5vloer-- · 2024-02-28 11:35:37

Ik zal het in de toekomst kopen Turku.T2 koperstaaf en ik zal weer naar je toe komen. Bedankt baas, geef me een goede reactie. Ik hou van je baas. Bedankt!

Zie meer
Stads- en wegve
6vloer-- · 2024-02-28 11:56:36

Hoewel Turku.T2 koperstaaf nog niet is aangekomen, kijk ik er naar uit, en het onderzoek is nog onderweg.

Zie meer
Xinyu Electroni
7vloer-- · 2024-02-28 12:01:02

Heb je Turku.T2 koperstaaf? Turku.T2 koperstaafWat is de spotprijs

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)