home page

Punta CanaNameOlie dompelde transformator 1600KVAWat is de algemene bezorgstatus?

2022-06-11 10:10:43loslaten

Hoeveel kost de transformator?transformator met olieonderdompelingPunta CanaName,Om schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.Verminderde isoleringKuliakan.,Elektrische transformator-installatieHet zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:


Punta CanaNameOlie dompelde transformator 1600KVAWat is de algemene bezorgstatus?



Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformatorWanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is,Punta CanaNameOverbeladingscapaciteit en tijd van olie ondergedompelde transformator,Punta CanaNameS13-olie ondergedompelde transformator,Punta CanaNameAanbrengen van droge transformatoren, kan de belasting worden aangesloten.Afdeling Kwaliteit,Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, en dan trekken we het oliemonster.Het flenzen oppervlak is ongelijk twee keer uit te voeren, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.


Punta CanaNameOlie dompelde transformator 1600KVAWat is de algemene bezorgstatus?



Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.verpakking,Droge transformatorAls er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.Look van olie van de radiatorPunta CanaName,Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.lekkage van bout- of buisexterne draadAls niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

etiket:
4antwoorden
Algemene vracht
2vloer-- · 2022-06-11 10:35:38

Ik heb eindelijk gekregen wat ik nodig had Punta CanaNameOlie dompelde transformator 1600KVA, het spul is erg goed, de prijs is goed en de prijs is goedkoop, bedankt baas! Om eerlijk te zijn, dit is mijn meest bevredigende winkelervaring. Of het nu de houding van de winkel is of de artikelen, ik ben zeer tevreden. De houding van de winkel is zeer professioneel en enthousiast, beantwoordt alle vragen en de reactie is erg snel. Ik heb veel vragen gesteld, en hij voelde zich niet vervelend, en hij zou me serieus antwoorden. Hiervoor zou ik graag betuig mijn oprechte respect voor u. Er zijn niet veel goede winkels zoals deze. .

Zie meer
uyian trading c
3vloer-- · 2022-06-11 11:16:56

Uw bedrijf Punta CanaNameOlie dompelde transformator 1600KVA heeft een zeer goede service-instelling, dank u, en vindt u leuk.

Zie meer
Zink stalen van
4vloer-- · 2022-06-11 11:36:30

Punta CanaNameOlie dompelde transformator 1600KVA De kwaliteit is zeer goed, de overdracht is ontvangen, de baas is verontrust, heel erg bedankt!

Zie meer
Tianyi Shopping
5vloer-- · 2022-06-11 11:45:12

De logistiek is erg snel, ik kijk ernaar uit om weer samen te werken

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)