home page

Pedro BetancourtBescherming van een transformator met olieonderdompelingOriginele plek

2022-06-09 20:23:17loslaten

Bij inbedrijfstelling:In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.Pedro Betancourt,De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt,Pedro BetancourtDroge type transformator-eenheid, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.Bologna.kgm,Exploitatie van gesmolten transformatorOorzaken van brand in transformatorLosse kernschroef


Pedro BetancourtBescherming van een transformator met olieonderdompelingOriginele plek



Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, offset vervorming, kraak lossing, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?kwaliteitsindex,Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid,Pedro Betancourt10kV-olie ondergedompeld distributietransformator, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.


Pedro BetancourtBescherming van een transformator met olieonderdompelingOriginele plek



Wanneer we olie ondergedompelde transformator, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformatorHet zal ook veel fouten produceren, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting,Pedro BetancourtPrijs van 400 KVA-boxtransformator, en kortsluiting is meer algemeen.Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?Wat is de belangrijke rol van de transformatorPedro Betancourt,Fabriek voor droge transformatorenNa de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

etiket:
3antwoorden
Algemene vracht
2vloer-- · 2022-06-09 20:48:54

Pedro BetancourtBescherming van een transformator met olieonderdompeling Niet slecht, de prijs is het waard, precies goed.

Zie meer
Benda Construct
3vloer-- · 2022-06-09 21:07:01

Een goede verkoper, zelfs een beginner, veel Pedro BetancourtBescherming van een transformator met olieonderdompeling begrijpen het niet. Gelukkig heeft de verkoper geduldige begeleiding aan de andere kant van de computer, en ik heb een gevoel van voldoening, en heb eindelijk het probleem ontdekt die ik niet begreep.^- ^Meer informatie in de toekomst!

Zie meer
Kabel en draad
4vloer-- · 2022-06-09 21:46:42

Ik wil van leverancier veranderen en zie je op internet, kan ik een gedetailleerde uitleg geven Pedro BetancourtBescherming van een transformator met olieonderdompeling

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)