home page

CaibarienWat zijn de fabrikanten van olie ondergedompelde transformatorenTyp code introductie

2022-06-04 20:23:14loslaten

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.Exploitatie van gesmolten transformatorCaibarien,De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.Luanshya.kgm,Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten,CaibarienControleposten van droge transformatoren, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.Bij relais protection dry-type transformator de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit


CaibarienWat zijn de fabrikanten van olie ondergedompelde transformatorenTyp code introductie



Elektrische transformatorDe apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.Interpretatie en observatie, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.


CaibarienWat zijn de fabrikanten van olie ondergedompelde transformatorenTyp code introductie



Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.Marketing Department,Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.Een soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken,Caibarientransformator met variabele frequentieomvoorziening, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.Caibarien,De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.Fabriek voor droge transformatorenHoeveel kost de transformator?

etiket:
6antwoorden
Janssen Houtver
2vloer-- · 2022-06-04 20:34:27

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, CaibarienWat zijn de fabrikanten van olie ondergedompelde transformatoren in principe tevreden.

Zie meer
Huaxia Good Foo
3vloer-- · 2022-06-04 20:52:15

Om aan de verwachtingen van de baas van mij te voldoen, zal ik mijn eigen evaluatie objectief, onpartijdig en waarheidsgetrouw opschrijven, CaibarienWat zijn de fabrikanten van olie ondergedompelde transformatoren is inderdaad erg goed, bedankt!!!

Zie meer
Yifan Lighting
4vloer-- · 2022-06-04 21:00:36

In afwachting wachtte ik eindelijk op mijn geliefde CaibarienWat zijn de fabrikanten van olie ondergedompelde transformatoren, ik wens de baas een welvarend bedrijf en rijkdom!

Zie meer
Heilige Olifant
5vloer-- · 2022-06-04 21:23:15

Het is alle lof waard, echt goed, CaibarienWat zijn de fabrikanten van olie ondergedompelde transformatoren Ik vind het erg leuk.

Zie meer
winkel
6vloer-- · 2022-06-04 21:39:20

CaibarienWat zijn de fabrikanten van olie ondergedompelde transformatoren Hoe is de markttrend de laatste tijd, weet jij iets?

Zie meer
Medisch Co. van
7vloer-- · 2022-06-04 22:07:03

Ik heb het druk, ik ben het vergeten, het spijt me, wat kan ik nog meer zeggen~~ Dit CaibarienWat zijn de fabrikanten van olie ondergedompelde transformatoren is echt goed, gelukkig genoeg.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)