home page

Yaguajay.kgmWijze van koeling van met olie ondergedompelde transformatorGemeenschappelijke grondstof

2022-06-03 05:23:13loslaten

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.Yaguajay.kgm tijdens de installatie van bliksemafleider,Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.Ayaviri.,Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?Wat is de bedrading van droge transformator?In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.


Yaguajay.kgmWijze van koeling van met olie ondergedompelde transformatorGemeenschappelijke grondstoffen



De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.Fout oordeel van de transformatorMet hoeveel?,Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.


Yaguajay.kgmWijze van koeling van met olie ondergedompelde transformatorGemeenschappelijke grondstoffen



) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.Hoge kwaliteit,Het geluid van droge transformator komt vanEnergiebesparende analyse van de transformatorVoor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur,Yaguajay.kgmHoeveel is een 1000 KVA-transformator,Yaguajay.kgmtransformator voor het elektriciteitsnet, enz.Yaguajay.kgm,Yaguajay.kgmKrachtvermogen van Transformer,In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

etiket:
6antwoorden
Ontwikkeling va
2vloer-- · 2022-06-03 12:27:07

Yaguajay.kgmWijze van koeling van met olie ondergedompelde transformator De kwaliteit is niet slecht en de goederen worden op tijd geleverd. Ik raad je aan om het de volgende keer te kopen.

Zie meer
Yuankang Granen
3vloer-- · 2022-06-03 12:34:57

Ik had niet verwacht dat online winkelen zo interessant zou zijn. Onder begeleiding van de verkoper heb ik eindelijk online Yaguajay.kgmWijze van koeling van met olie ondergedompelde transformator geleerd, bedankt!

Zie meer
Algemene vracht
4vloer-- · 2022-06-03 12:40:46

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u Yaguajay.kgmWijze van koeling van met olie ondergedompelde transformator Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!

Zie meer
yingzhiqi metal
5vloer-- · 2022-06-03 12:50:09

Ik denk dat het goed is. Toen ik het kocht, zag ik de opmerkingen in de opmerkingen en ik kocht het. Toen ik de zending zag, was ik erg opgewonden. Nadat Yaguajay.kgmWijze van koeling van met olie ondergedompelde transformator arriveerde, was ik opgewonden om het met anticipatie te proberen, en het resultaat was best goed! En de dame van de klantenservice is ook erg aardig en beleefd. De dame van de klantenservice beantwoordde mijn vragen ook binnen enkele seconden, haha, ik zal de volgende keer opnieuw kopen.

Zie meer
normale goedere
6vloer-- · 2022-06-03 13:45:04

Oude bekenden, dingen zijn zo goed als altijd, echt Yaguajay.kgmWijze van koeling van met olie ondergedompelde transformator, uitstekende kostenprestaties

Zie meer
Xinshengda Natu
7vloer-- · 2022-06-03 13:49:43

Goede verkoper, Yaguajay.kgmWijze van koeling van met olie ondergedompelde transformator dingen zijn erg goed. Kom in de toekomst terug. U kunt met vertrouwen kopen.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)