home page

Tellitz.Vuur diepe waterpompUitvoeringsnorm van

2024-02-12 14:52:56loslaten

  Het heeft bijvoorbeeld een grote impact op de waaier van de apparatuur zelf. Dus hoe te detecteren of de apparatuur cavitatie heeft tijdens gebruik?  De invoerhoeveelheid is gerelateerd aan vele factoren zoals de roterende snelheid van de dompelbare modderpomp, de lagerstandaard, de ononderbroken werktijd, het aantal stops en starts van de pomp, de omringende omgeving en de werktemperatuur. Daarom is het noodzakelijk om geleidelijk de ervaring op te bouwen en gladde olie toe te voegen op een redelijke en tijdige manier.Tellitz.,  Selecteer ten slotte het geschikte pompmodel volgens de vastgestelde Q en H. Opgemerkt moet worden dat in de daadwerkelijke selectie in principe het pompmodel dat het dichtst bij het snijpunt van de pompprestatiecurve en de apparaatprestatiecurve moet worden geselecteerd, is de toestand van zijn overloopdelen zeer belangrijk voor de algehele verrichting. Om iedereen meer te laten weten over de apparatuur, zullen we leren hoe we de waaierklaring van de pomp in dit probleem kunnen aanpassen. Ik hoop dat het je zal helpen.Puyang.,  Lichaam. Zodat de pomp hoge concentratietransmissie zonder hulpapparaten kan realiseren. Het unieke afdichtingsapparaat kan de druk binnen en buiten de oliekamer effectief in evenwicht brengen zodat de druk aan beide uiteinden van de mechanische afdichting in evenwicht kan worden gehouden, wat de betrouwbare werking van de mechanische afdichting maximaliseert en zijn levensduur aanzienlijk verlengt  De typeselectieplanning van dompelmestpomp heeft een grote invloed op de levensduur en de bedrijfsstabiliteit. Een wetenschappelijk en redelijk type selectieplan zal van invloed zijn of de modderpomp efficiënte verrichting kan bereiken. De werkende kracht van de modderpomp is zeer hoog en het verlies is klein. Standtijd van de delen van de stroomdoorgang van de pomp  Druk. Daarom moet in dit systeem een drukmeter worden geïnstalleerd om te controleren of de druk aan de eisen voldoet.


Tellitz.Vuur diepe waterpompUitvoeringsnorm van  Het bevindt zich in het midden, dus het lijkt erop dat veel regio's goede effecten hebben bij het gebruik ervan.  Laat het water in de motor afvoeren.  Wat?tussenpersoon,  Het hele paklichaam, met inbegrip van de pakklier, pakring en verpakking, moet worden gedemonteerd; Demonteer de o-afdichtingsring, de schachthuls, de balansschijf en de sleutel op de as op zijn beurt, en dan omvat de afvoersectie de laatste fase geleideschop  Het kan zijn dat het motorvermogen van de waterpomp te groot is,Tellitz.Ah mestpomp, de werkstroom te groot is en de warmteopwekking te groot is, wat resulteert in de hoge temperatuur van de vacuümpomp.  Het Tao deel verbruikt ook een deel ervan.


Tellitz.Vuur diepe waterpompUitvoeringsnorm van  Vervang vervolgens de katrol en pompdekplaat en draai de bevestigingsmoren vast.Online raadpleging,  Het gebruik van waterpompen voor agrarische drainage en irrigatie kan het vermogen van de landbouw verbeteren om natuurrampen te weerstaan,Tellitz.Verticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp,Tellitz.Diepwaterpomp, de productie te verhogen en inkomen te verzekeren, en materiële voorwaarden voor landbouwmechanisatie en waterbesparing te bieden.  Dienstvoorwaarden  Wat opvalt is de afdichting van de container. De afdichting is gemakkelijk te installeren en te onderhouden, stabiel en betrouwbaar, maar de prijs is vrij duur.Tellitz., moeten meerdere pompen parallel worden gebruikt of moeten standby pompen worden voorbereid.  De productieafdeling moet jaarlijks veel geld uitgeven om de pomp te onderhouden en te updaten. De pompen gemaakt van gietijzer, brons, rubbervoering, roestvrij staal, titaniumlegering en andere materialen gebruikt in China De mijnbouw- chemische en waterbeschermingsprojecten op de Yellow River zijn gevoelig voor slijtage, korte levensduur en vele fouten

etiket:
6antwoorden
Stadion hek
2vloer-- · 2024-02-12 15:21:17

Deze winkel is echt goed, met een goede kwaliteit en een lage prijs, de eigenaar is erg gul en de klantenservice is ook erg geduldig. Ik begrijp dit niet Tellitz.Vuur diepe waterpomp. Ze leggen het me geduldig uit. Het is echt de Ik wil deze winkel aan mijn vrienden aanbevelen en ze allemaal naar deze winkel laten komen om kleding te kopen!

Zie meer
Pei Qi Trading
3vloer-- · 2024-02-12 15:29:40

Steun elkaar! Tot ziens Tellitz.Vuur diepe waterpomp, we bereiden ons voor om een ​​bestelling te plaatsen en hopen op tijd te verzenden.

Zie meer
openbare verlic
4vloer-- · 2024-02-12 15:39:06

Mijn collega's vinden het erg leuk. Kom de volgende keer weer. Het is een zeldzaam origineel product. Tellitz.Vuur diepe waterpomp Ik ben er zeer tevreden over. De baas heeft een goed karakter, geweldig. Niet slecht. De kwaliteit is goed. De snelheid is ook snel. Echt goed!

Zie meer
Gantian Constru
5vloer-- · 2024-02-12 15:47:48

Hoewel Tellitz.Vuur diepe waterpomp nog niet is aangekomen, kijk ik er naar uit, en het onderzoek is nog onderweg.

Zie meer
Hengding Tradin
6vloer-- · 2024-02-12 16:07:22

Tellitz.Vuur diepe waterpomp De kwaliteit is goed, helemaal boven verwachting, en de bezorgsnelheid is erg snel.

Zie meer
energiebesparen
7vloer-- · 2024-02-12 16:21:56

Ik heb veel van jullie gekocht Tellitz.Vuur diepe waterpomp en ik ben zeer tevreden. Zeer goede verkoper, ik zal vaak komen.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)