home page

Beiwan.Installatie voor koude opslag TelefoonOvereenkomstige strategieën voor binnenlandse industrië

2022-05-30 18:17:11loslaten

De schuimtechnologie van polyurethaan met een sterke stabiliteit zorgt ervoor dat het een superieure hechting heeft. De stevige combinatie van polyurethaanvast schuim en draaglaag is de basisvoorwaarde om de stabiliteit van de externe isolatie laag te waarborgen. Dat wil zeggen, onder de ongunstige lokale temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden, kan het verschillende interne en externe gecombineerde ladingen dragen,Beiwan.Waar is het geneesmiddel Koude opslag goed, zoals windenergie, zelfgewicht en normale botsing, en de isolatie laag nog steeds niet gescheiden en valt af van de draaglaag en blijft stabiel in de toestand.Of er aarde op de condensor en slechte warmtedissipatie is zal leiden tot een te hoge condensatie druk van de koelkast. Om de compressor te beschermen, stopt de machine met draaien onder de werking van de drukregelaar. Wanneer de warmtedissipatie goed is,Het elektronische systeem voor de groothandel van verse opslag is het hoofdbestanddeel van het wholesale intelligente systeem van verse-keeping magazijn. De intelligente elektronische controle heeft de functies van automatische koeling, warmtebewaring, stop, ontdooiing, vertraging en andere aanverwante functies. De elektronische controle humanized mode bespaart het ingewikkelde werk van de handmatige werking. De groothandel zeevruchten machine van verse-opslag wordt gebruikt voor de teelt van zeevruchten en andere temperatuursystemen. Het principe is vergelijkbaar met dat van air conditioning. De belangrijkste componenten zijn titanium vat, ventilator, condensator, compressor, temperatuurregelaar, via klep en andere componenten. Vervolgens wordt de groothandel in verse voorraden in detail ingevoerd.De totale bouwprestaties van het koelopslagproject zijn in gebruik genomen en de levensduur kan tien jaar bereiken.Rosa Zarate.,Voorschriften voor de koeltijd van het apparaat: de koude opslag van het koelsysteem met ammoniak als koelmiddel moet worden ondersteund op de plaats met een lage bevolkingsdichtheid eromheen.thermische klep van Danfoss wordt gebruikt voor de thermische klep van de koude opslag, met gegarandeerde kwaliteit; Door de hoge temperatuureisen van de koude opslag en de hoge mate van automatisering en regulering van de temperatuur, neemt het temperatuursysteem van de koude opslag een volledige automatische microcomputer aan, heeft geen speciale mensen nodig om te werken, en kan op afstand worden gecontroleerd. Wanneer de temperatuur het gespecificeerde bereik overschrijdt, wordt het automatisch gealarmeerd, wat van groot belang is voor de goede bewaring van de koude opslag.Voor het verwijderen van schimmel en desinfectie van diepvriesmagazijn kunnen zuurdesinfectiemiddelen worden gebruikt.


Beiwan.Installatie voor koude opslag TelefoonOvereenkomstige strategieën voor binnenlandse industriële tegenspoed



De uitlaattemperatuur van de compressor apparatuur is vaak. Wanneer het seizoen verandert en het temperatuurverschil sterk verandert, let op het. Als de machine abnormaal is, moet het worden gecontroleerd in de tijd.Stroom, temperatuur en watermassa van oppervlaktewater rond het bouwgebied van oppervlaktewater en watervoorraden,Beiwan.Kleine installatie van koude opslag,Beiwan.Installatie voor koude opslag, bleekmiddel formaline, enz. Specifiek, nadat de vissen uit het vriesmagazijn zijn, verwijder de vrieslaag op de verdampingspijp groep en houd de temperatuur van het magazijn onder de ^;, maak het dan klaar met ~g azijn per kubieke meter van het snelle vriesmagazijn, gebruik een sproeier naar het magazijn, sluit de deur van het magazijn stevig, en start de ventilator van de azijn intermitterend te laten volatiliseren en stromen in het magazijn, zodat de azijn een hoop visgeur kan absorberen.Voorschriften voor installatie,Het belang van regelmatige olielozing, ontzilting en luchtlozing in het koelsysteem van het magazijn.Het maakt niet uit of de voedsel koude opslag of snel bevroren opslag is in gebruik, het is onvermijdelijk dat er verschillende kleine fouten zullen zijn. Wees niet nerveus wanneer er problemen zijn. U kunt problemen vinden of elimineren volgens de kennis die vandaag geleerd.Installatie van koude opslag, bouw van koude opslag, conservering van fruit koude opslag en medische koude opslag hebben stabiele, veilige, betrouwbare en onderhoudsvrije prestaties. Het technische niveau heeft het binnenlandse niveau bereikt en het geavanceerde niveau van soortgelijke internationale producten. Als er een grote hoeveelheid ijs en water is, moet het worden gereinigd op tijd, en het mag niet worden geklopt tijdens het reinigen, zodat de grond niet wordt beschadigd en de levensduur van de koude opslag be ïnvloedt.


Beiwan.Installatie voor koude opslag TelefoonOvereenkomstige strategieën voor binnenlandse industriële tegenspoed



De water tank is ontworpen om gescheiden te worden van de machine en is dubbellaag. Het zal niet druppelen door condensatie veroorzaakt door interne en externe temperatuurverschillen. Het kan worden gekoppeld met het koelsysteem, dat wil zeggen, het zal niet bevochtigd worden tijdens koeling om ernstige bevriezing van de ventilator te voorkomen.Waar te verkopenGoederen worden vaak ingevoerd en geëxporteerd en de doorvoer is groot volgens de eisen van productie en exploitatieSysteemblackdown: de slaapluchtcompressor wordt gebruikt. Wanneer de luchtcompressor niet kan worden opgelost,Bij de verbindingen tussen polyurethane isolatieworden moeten enkele maatregelen ter voorkoming van koude bruggen worden genomen.Andere aspecten: bij het ontwerp van de koelopslag van voedsel moet ook rekening worden gehouden met de samenwerking tussen de koude opslag en de brandbestrijding, water en elektriciteit. Het moet voldoen aan de eisen van veiligheid wetenschap en milieubescherming. Bij het ontwerpen en installeren van de koude opslag, moet rekening worden gehouden met het drainage probleem, en de volgende punten moeten tijdens herontwerpen en installatie aandacht worden besteed.Het is uitgerust met temperatuurcompensatie om de watertemperatuur automatisch aan te passen. De watertemperatuur van ultrasone atomisering is - graden. Als onze bevochtiger verbonden is met het magazijn, is er geen temperatuurcompensatie, zelfs in het werk, de temperatuur van het water is laag

etiket:
4antwoorden
Kleine auto rep
2vloer-- · 2022-05-30 18:57:53

Na zoveel jaren online winkelen is dit de eerste keer dat ik dit serieus neem. Ik hield mijn telefoon vast en staarde met een gevoel van angst naar het scherm, en ik durfde niet te beginnen. Om een ​​notariële evaluatie van Beiwan.Installatie voor koude opslag Telefoon te schrijven, stuurt u vier tekens, hoge kwaliteit en lage prijs. Dit is mijn gelukkige online winkelen, dank je!

Zie meer
Verpakte zaden
3vloer-- · 2022-05-30 19:01:20

Beiwan.Installatie voor koude opslag Telefoon De kwaliteit voor deze prijs is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Zie meer
nieuwe industri
4vloer-- · 2022-05-30 19:31:01

Beiwan.Installatie voor koude opslag TelefoonHoeveel kost het en hoe kan ik het verkopen?

Zie meer
Verwerking en g
5vloer-- · 2022-05-30 19:40:55

De verpakking Beiwan.Installatie voor koude opslag Telefoon ziet er erg goed uit, de verpakking is heel voorzichtig, ik geloof dat de goederen heel goed moeten zijn, bedankt! Goede prijs, he, kom de volgende keer weer.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)