home page

Rio Cauto.Isolatie hittebestendigheid van een transformator met olieonderdompelingDe drie belangrijk

2022-05-27 09:00:16loslaten

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.Rio Cauto.,De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,Oshawa.,Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.fabrikant van droge transformatorenWat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?


Rio Cauto.Isolatie hittebestendigheid van een transformator met olieonderdompelingDe drie belangrijkste aspecten van oneffenhedentransformator-onderneming met olieonderdompelingVoor olie-transformator olie aanvulling,Rio Cauto.Economische werking van de transformator, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %,Rio Cauto.Aanbesteding van droge transformatoren, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.Verspreiding van het geluid van droge transformatorBriljantie aanmaken,In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).Wat is de belangrijke rol van de transformator


Rio Cauto.Isolatie hittebestendigheid van een transformator met olieonderdompelingDe drie belangrijkste aspecten van oneffenhedenWanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:Goede reputatie,De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd,Rio Cauto.Substationele transformator, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.Ten eerste, hoewel droge transformator een sterke vochtbestendigheid heeft, is het over het algemeen open structuur of zeer gevoelig voor vocht, geeft het aan dat de transformator ernstig vochtig is en dat de proefwerking wordt be ëindigd.Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.Rio Cauto.Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformatorOscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

etiket:
6antwoorden
3 anticonceptie
2vloer-- · 2022-05-27 09:18:49

Dus geef lof! Net de goederen ontvangen, zeer goed, Rio Cauto.Isolatie hittebestendigheid van een transformator met olieonderdompeling veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!

Zie meer
beveiligings de
3vloer-- · 2022-05-27 09:25:23

Ik heb hem vanmorgen ontvangen en ik vind hem erg leuk. Ik kom de volgende keer, kun je een vriend voorstellen om Rio Cauto.Isolatie hittebestendigheid van een transformator met olieonderdompeling met korting te kopen?

Zie meer
Inkomend toeris
4vloer-- · 2022-05-27 09:31:14

De kwaliteit is erg goed, echt goed, Rio Cauto.Isolatie hittebestendigheid van een transformator met olieonderdompeling hetzelfde als op de foto, de verpakking en kwaliteit zijn ook erg goed,

Zie meer
Banghe Intellig
5vloer-- · 2022-05-27 09:33:05

Voelt waar voor je geld, service-instelling is erg goed, Rio Cauto.Isolatie hittebestendigheid van een transformator met olieonderdompeling afwerking is erg goed, niets pietluttigs, alle vijf punten

Zie meer
Autoverzorgings
6vloer-- · 2022-05-27 10:29:55

Ik heb het de laatste tijd te druk gehad, het is te laat om te bevestigen, Rio Cauto.Isolatie hittebestendigheid van een transformator met olieonderdompeling is erg goed, net als de baas.

Zie meer
Longchu Decorat
7vloer-- · 2022-05-27 10:47:52

Fijne samenwerking, geef uw bedrijf steun en wens zaken voorspoedig.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)