home page

Maple RidgeEen goede fabrikant van koelinstallatiesWees voorzichtig bij het gebruik

2022-05-24 09:38:34loslaten

Kenmerken van een snelvriesmagazijn: de snelle vriestechniek is geavanceerd, de vriesvrije snelvriesmethode wordt toegepast, de beroemde merkcompressor en koelaccessoires worden geconfigureerd, en de automatische vorst wordt aangenomen. De methode kan alleen gebruikt worden door een microcomputer. Het koelsysteem neemt groen koelmiddel aan, dat behoort tot de internationale geavanceerde koeltechniek in de e eeuw.Bij het installeren van de polyurethaan isolatiebord, is de hechting tussen het paneel van de polyurethane isolatie board en het thermische isolatiemateriaal kort en vaak hoog.Maple RidgeBij het verstellen van het station wordt elke uitlaatpijp in een hellende mond van -graden naar de bodem gezaagd, dus een redelijk onderhoud is bijzonder belangrijk.Sorel-Tracy. en de inlaat moet vier punten zijn van de diameter van de pijp van de verstelinrichting.Langdurige continue werking zal echter onvermijdelijk leiden tot veroudering van de apparatuur,Step of koud storage design: definieer het volume van de koelopslag. De omvang van de koude opslag moet gebaseerd zijn op het ontwerp van een groot aantal landbouwproducten die lange tijd moeten worden opgeslagen. Dit volume wordt berekend op basis van de essentiële hoeveelheid opgeslagen goederen die in de koude opslag zijn opgehoopt, plus de rij tot rij gangen, de binnenruimte tussen de stapel en de muur, het plafond en de opening van de verpakkingsruimte. Na de bepaling van het volume van de koelopslag wordt de lengte- en hoogtebreedte-verhouding van de koelopslag bepaald. Bij het ontwerp van koelopslag moeten ook hulptechnische gebouwen en -uitrusting in aanmerking worden genomen, zoals werkkamer, speciale gereedschapsloods, laad- en losplatform, enz.Koudgebergplaat, compressor en andere componenten in de koude opslag kunnen de verdamping en condensatie temperatuur redelijk aanpassen, zodat de vermindering van het energieverbruik en de productiekosten worden verbeterd. Professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag, koeling,Maple RidgeWat een goed medicijn is, koude opslag., medische koeling, kwaliteitsborging, professionele, tijdige levering en hoge kosten. Het is uitgegroeid tot het voorkeursmerk voor vele draadproducten. Welkom om te kopen! Spaar meer middelen.Omdat polyurethaan plaat een uitstekende thermische isolatie heeft, kan het de dikte van de behuizing verminderen en het gebruik van de binnenruimte onder dezelfde thermische isolatie eisen verhogen.


Maple RidgeEen goede fabrikant van koelinstallatiesWees voorzichtig bij het gebruikPolyurethaan met een goede vuurbestendigheid en vlamvertragingskracht is een soort vuurbestendig en zelfbrandbaar materiaal na toevoeging van brandvertrager. In geval van brand kan het verkoold worden, in tegenstelling tot doorstroomverbranding en flashover zoals extruded karton,Maple RidgeQuota voor het ontwerp en de installatie van koude opslag, dat de verspreiding van vuur effectief kan voorkomen. In het bijzonder kan het als geheel worden verzegeld na een systematische brandbeveiliging om niet brandbare producten te vormen.De elektrische apparatuur van de apparatuur voor de bewaring van verse opslagplaatsen moet worden verhinderd dat het vocht terugkeert om te voorkomen dat het door stroomuitval wordt veroorzaakt.In het algemeen is de bouw van koude opslag bedoeld om de kwaliteit van gebouwen te waarborgen met zijn strenge warmteisolatie, afdichting, stevigheid en ijsbestendigheid.Eerst de klant.,Installeer de tijdelijke verlichtingsinstallaties in het magazijn, installeer en regel de bouw van elektrische apparatuur, en werk goed in regenbestendig, vochtbestendig, tegen botsingen, tegen binding en andere veiligheidsvoorzieningen.Het diepvriesmateriaal is nieuw. Het bibliotheeklichaam neemt rigide polyurethaan of polystyreen schuim isolatie sandwich board, die wordt gegoten en gevormd door hoge druk schuimvorming proces. Het kan worden gemaakt in verschillende lengtes en specificaties om te voldoen aan de verschillende eisen van de gebruikers.Kenmerken van het koelkarton: goede warmte-isolatie-prestaties, licht gewicht, hoge sterkte, corrosiebestendigheid, verouderingsweerstand en mooi uiterlijk.


Maple RidgeEen goede fabrikant van koelinstallatiesWees voorzichtig bij het gebruikHier concentreren we ons op polyurethaan. Polyurethaan is een ideaal materiaal voor koude opslag in koude opslag engineering. Zijn superieure hechting maakt het schuim en metalen paneel een solide geheel, zodat er geen behoefte is a an andere verbindingmaterialen. Wanneer polyurethaan wordt gebruikt als materiaal voor het magazijn bord van koude opslag engineering, kan de polyurethaan harde schuim tussen het magazijn karton materialen kunnen worden genezen en geperst om een multi vorm magazijn board, omdat het metalen paneel kan rollen verschillende golfvormen, zodat zijn algehele stijfheid sterker en de draagkracht hoger. Polyurethaan vulboord kan voldoen aan de stevigheid en fysieke eisen van de buitenwand en kan worden gebruikt in verschillende koude opslag projecten. Het is technisch haalbaar en kosteneffectief. Yuanbao koeling gelooft dat polyurethaan is een van de nieuwe koude opslag materialen met grote ontwikkelingsperspectieven in de toekomst. De thermische isolatiematerialen van koeltechniek moeten niet alleen goede thermische isolatie-prestaties hebben, maar ook zuinig, toepasbaar en milieuvriendelijk zijn. Om de vlotte voortgang van ons koude-opslagproject te verzekeren, moeten we niet alleen informeren over de grondstoffen van de koude opslag, maar ook de soorten koude opslag. De gemeenschappelijke koude opslagplaten omvatten voornamelijk de volgende soorten,Maple RidgeBerging bevroren, kleur zinkstaal plaat, gezouten stalen plaat, reliëf aluminium plaat en mm galvaniseerde standaardvloerplaat.onderhoud van apparatuurTijdens de installatie van de polystyreenopslagplaats wordt de Perpendulaire Fout van de wandplaat gecorrigeerd terwijl de bovenste opslagplaat is geïnstalleerd. De lengte van de bovenste opslagplaat moet mm korter zijn dan het oppervlak van de wandplaat. Na de installatie van de bovenste opslagplaat moet de mm-opening met schuimmateriaal worden gemarkeerd om de afdichting van het opslaglichaam te waarborgen.De elektrische apparatuur van de apparatuur voor de bewaring van verse opslagplaatsen moet worden verhinderd dat het vocht terugkeert om te voorkomen dat het door stroomuitval wordt veroorzaakt.Er zijn twee soorten koeling in de koelgroep: onmiddellijke koeling en eenvoudige koeling.Maple Ridge,Installeer het elektrische controlesysteem. Het elektrische bedieningssysteem van de koude opslag omvat voornamelijk elektrische regelaar, elektrische deur, verlichting en andere elektrische apparatuur in de koude opslag. De stroomvoorziening van de koude opslag moet stabiel zijn, en de stroomvoorziening of back-upkrachtbron kan zo nodig worden gebruikt. Het circuit moet over redelijke lozingen en overeenkomstige beschermende maatregelen beschikken.Het maakt niet uit of de voedsel koude opslag of snel bevroren opslag is in gebruik, die het laden, lossen en stapelen in de opslag

etiket:
6antwoorden
Shencheng Engin
2vloer-- · 2022-05-24 09:47:14

Maple RidgeEen goede fabrikant van koelinstallaties Ik heb het ontvangen, de verkoper heeft de goederen zeer snel geleverd, de logistiek is ook erg goed, de klantenservice is uitstekend, erg geduldig, geeft mensen een soort intimiteit, en ik vind het echt leuk. Er zijn ook prachtige verpakkingen en een high-end sfeer. Het is te zien dat de handelaren erg voorzichtig zijn. Maple RidgeEen goede fabrikant van koelinstallaties Het is echt goed, het komt overeen met de foto, er is geen verschil, het is echt een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Zie meer
Qidian Technolo
3vloer-- · 2022-05-24 10:08:26

Eindelijk gekregen Maple RidgeEen goede fabrikant van koelinstallaties Zo blij dat! De afwerking is geweldig.

Zie meer
Slimme munitiek
4vloer-- · 2022-05-24 10:33:57

Een woord! ! waarde! ! ! De service houding is echt goed, Maple RidgeEen goede fabrikant van koelinstallaties levering is snel. De kwaliteit van de goederen is ook redelijk goed. Ik vind het zo leuk, dank je.

Zie meer
Verkoop van vli
5vloer-- · 2022-05-24 11:06:42

Het is echt een test en wachten. Ik heb eindelijk 3 dagen Maple RidgeEen goede fabrikant van koelinstallaties gewacht om aan te komen, de openingskwaliteit is erg goed

Zie meer
Xicheng Machine
6vloer-- · 2022-05-24 11:10:46

Net de goederen ontvangen, zeer goed, Maple RidgeEen goede fabrikant van koelinstallaties veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!

Zie meer
Eka Packaging M
7vloer-- · 2022-05-24 11:31:44

Maple RidgeEen goede fabrikant van koelinstallaties Het kan worden gezegd dat het top is, en de details zijn perfect.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)