home page

Victoria de Las Tunas500KVA prijs van de transformatorBasiskennis van bediening

2022-05-23 10:05:18loslaten

lekkage van bout- of buisexterne draadBij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).Victoria de Las Tunas,Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken,Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En'Idquo'. Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.


Victoria de Las Tunas500KVA prijs van de transformatorBasiskennis van bedieningKorte invoering van de nullijn van de transformatorDe bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd,Victoria de Las Tunas80 box type transformator,Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.


Victoria de Las Tunas500KVA prijs van de transformatorBasiskennis van bedieningDaarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn,Victoria de Las Tunas4000 Droge type transformator grootte, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.Hoge kwaliteit en lage prijs,De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm,Victoria de Las TunasGemeenschappelijke modellen van transformator, wanneer de isolerende laag beschadigd is is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.Verhoging van het proces van droge transformator?In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel het is zeer klein.Victoria de Las Tunas,Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

etiket:
6antwoorden
Verlichtingspro
2vloer-- · 2022-05-23 10:24:42

Kun je me een korting geven de volgende keer dat ik het koop, Victoria de Las Tunas500KVA prijs van de transformator De kwaliteit is goed en ik zal de baas waarmaken

Zie meer
auto-uitrusting
3vloer-- · 2022-05-23 11:06:46

De verkoper is echt goed, Victoria de Las Tunas500KVA prijs van de transformator is hetzelfde als de introductie, eerlijke verkoper

Zie meer
Yihe Building M
4vloer-- · 2022-05-23 11:10:54

Het is nog steeds betaalbaar om dingen online te kopen, Victoria de Las Tunas500KVA prijs van de transformator Ik heb twee dagen te laat getekend, maar de dingen zijn echt goed, en de baas is goed. De snelheid van het transport is ook erg snel.

Zie meer
Fotovoltaïsche
5vloer-- · 2022-05-23 11:32:13

Haha, ik vind het heel leuk, like en juich de baas toe Victoria de Las Tunas500KVA prijs van de transformator

Zie meer
Verstrek overee
6vloer-- · 2022-05-23 11:33:51

Het is echt een test en wachten. Ik heb eindelijk 3 dagen Victoria de Las Tunas500KVA prijs van de transformator gewacht om aan te komen, de openingskwaliteit is erg goed

Zie meer
Hongcheng Stone
7vloer-- · 2022-05-23 11:50:21

Het niveau van de verkoper MM is erg hoog en de mensen zijn erg geduldig. Ik heb veel Victoria de Las Tunas500KVA prijs van de transformator gezien, maar ik heb het gevoel dat je de kracht hebt en de jouwe hebt gekocht. Ik had niet verwacht dat het zo zou zijn . Verkopers zoals deze zijn al online. Zelden. Ik heb veel verkopers gevraagd, maar ze kunnen het niet doen, verkoper MM heeft het gedaan. En de prijs is laag. Ik ben echt blij.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)