home page

Santa Clara.Droge type transformator 1000 KVAEnergieopwekkende rol

2022-05-23 09:32:19loslaten

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.Santa Clara.,Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.Tapah Road,De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en kortsluiting is meer algemeen.


Santa Clara.Droge type transformator 1000 KVAEnergieopwekkende rolVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.De step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten, de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.investeringDe geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.Na de no-load test is normaal voor h, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.transformator met olieonderdompeling


Santa Clara.Droge type transformator 1000 KVAEnergieopwekkende rolDaarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn,Santa Clara.Hoeveel is een 100 KVA-transformator, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.Lijst van installatiematerialen,Santa Clara.Technische parameters van met 10kV-olie ondergedompelde transformator,De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen,Santa Clara.Elektrische transformator, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.Droge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën, zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;Santa Clara.,In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

etiket:
6antwoorden
Shao Ke Caterin
2vloer-- · 2022-05-23 09:40:42

Santa Clara.Droge type transformator 1000 KVA De kwaliteit is zeer goed, de overdracht is ontvangen, de baas is verontrust, heel erg bedankt!

Zie meer
Met rubber omhu
3vloer-- · 2022-05-23 09:46:27

Santa Clara.Droge type transformator 1000 KVA Heel goed, maar het logistieke bedrijf is langzamer, maar het product is erg goed, o(∩_∩)o...

Zie meer
wapenkast
4vloer-- · 2022-05-23 10:13:18

Sinds de laatste keer dat ik uw Santa Clara.Droge type transformator 1000 KVA kocht, voldoet dit nieuwe model inderdaad aan de standaard en is het erg goed, waardoor u een goed commentaar krijgt.

Zie meer
haifeng keramis
5vloer-- · 2022-05-23 10:22:01

Santa Clara.Droge type transformator 1000 KVAZeer goed, zeer ondersteunend, zeer goede kwaliteit, precies hetzelfde als beschreven door de verkoper, en de prijs is goedkoop

Zie meer
Verwerking van
6vloer-- · 2022-05-23 11:09:31

Santa Clara.Droge type transformator 1000 KVA De goederen zijn aangekomen, veel beter dan wat je op de foto ziet!

Zie meer
Productie Real
7vloer-- · 2022-05-23 11:10:46

Laat me het eerst hebben over de kwaliteit van de goederen: Santa Clara.Droge type transformator 1000 KVA Over het algemeen is het goed en de verpakking is strak. Laten we het hebben over zakelijke dienstverlening: Like it. Laatste recensie express: levering is snel. De andere is om de winkel te bedanken voor kortingen, goedkope en goede producten zijn immers reëler. Ik hoop dat de winkel meer kortingen zal geven en oude klanten op tijd zal informeren om terugkoop te bevorderen. Ik wens zaken voorspoedig.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)