home page

VertientenOpslagtank voor transformatoren met olieonderdompelingHet spoor bijster

2022-05-21 10:39:11loslaten

transformator met olieonderdompelingKorte invoering van de nullijn van de transformatorVertienten,Volgens de statistieken,VertientenVolledig afgesloten transformator, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie,VertientenRegelaar met olieonderdompeling, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur,VertientenOmvang van de transformatoren, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.Puerto BarriosName,Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeterHet geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.


VertientenOpslagtank voor transformatoren met olieonderdompelingHet spoor bijsterDe geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.Om schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.Interpretatie en observatie,Wat is de bedrading van droge transformator?De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.


VertientenOpslagtank voor transformatoren met olieonderdompelingHet spoor bijsterlekkage van olie op elektrische lasstandProductiekosten,Fabrikant van transformatorenControleoor voor omzettersAnalyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:Vertienten,De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

etiket:
4antwoorden
Gemeentelijke o
2vloer-- · 2022-05-21 10:48:57

Ik ben best tevreden, en de kwaliteit en afwerking zijn nog slechter. Kijk terug en stel voor aan vrienden

Zie meer
Smaak
3vloer-- · 2022-05-21 11:06:20

VertientenOpslagtank voor transformatoren met olieonderdompelingJa, geef je een goede opmerking

Zie meer
Drinkwater
4vloer-- · 2022-05-21 11:24:09

De verkoper is echt goed, VertientenOpslagtank voor transformatoren met olieonderdompeling is hetzelfde als de introductie, eerlijke verkoper

Zie meer
Andere zuigelin
5vloer-- · 2022-05-21 11:53:45

VertientenOpslagtank voor transformatoren met olieonderdompelingHoeveel kost het, kan ik de goederen overdragen?

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)