home page

RemedioWeerspanning van een transformator met 10kV-olieWat zijn de voordelen van onbemande operaties

2022-05-21 09:15:39loslaten

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.Wanneer we olie ondergedompelde transformator,De juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.Aliwal Noord,Fabrikant van transformatorenlekkage van bout- of buisexterne draadVeroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.


RemedioWeerspanning van een transformator met 10kV-olieWat zijn de voordelen van onbemande operaties?Fabriek voor elektrische transformatorenHandtastmethode voor de controle van de transformatorDe trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.Betaalbare prijs,Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.Bij relais protection dry-type transformator isolatie, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuitDe ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.


RemedioWeerspanning van een transformator met 10kV-olieWat zijn de voordelen van onbemande operaties?De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.Productie afdeling,Remedio800 KVA-olie-type transformator,Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformatorAls de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.Remedio,RemedioTransformer olie,Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum,RemedioVolledige lijst van Transformer-modellen, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

etiket:
5antwoorden
Ouwei Automobil
2vloer-- · 2022-05-21 09:36:55

Het is zeldzaam om te kopen RemedioWeerspanning van een transformator met 10kV-olie, ik heb zo'n goede winkel gezien. De prijs is zeer gunstig, de service is ook erg goed en de dingen zijn goed. Geef me een goede opmerking. Deze keer moedig ik je aan.

Zie meer
Xintiandi Tradi
3vloer-- · 2022-05-21 09:47:32

RemedioWeerspanning van een transformator met 10kV-olie Zeer goed, goede kwaliteit en lage prijs, expreslevering is ook snel en inspectie is ook erg standaard.

Zie meer
Durfkapitaalbed
4vloer-- · 2022-05-21 09:58:58

Ik had niet verwacht dat online winkelen zo interessant zou zijn. Onder begeleiding van de verkoper heb ik eindelijk online RemedioWeerspanning van een transformator met 10kV-olie geleerd, bedankt!

Zie meer
Feo Wire Mesh P
5vloer-- · 2022-05-21 10:48:18

Ik winkel al zoveel jaren online RemedioWeerspanning van een transformator met 10kV-olie, dit is de eerste keer dat ik dit serieus neem. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en het vakmanschap van het product.

Zie meer
Archiefkasten
6vloer-- · 2022-05-21 11:05:54

Ik heb het druk, ik ben het vergeten, het spijt me, wat kan ik nog meer zeggen~~ Dit RemedioWeerspanning van een transformator met 10kV-olie is echt goed, gelukkig genoeg.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)