home page

Longueuil.Hoeveel kost de installatie van kleine koude opslagVolg het principe van de bouw

2022-05-18 09:12:40loslaten

De producten die worden opgeslagen in het medisch koelopslagproject moeten worden beheerd door kleurencode, zodat het probleem van de aankoop fouten wordt vermeden. In het proces van behandeling, is het ook noodzakelijk om strikt de instructies te volgen.Installeer het lichaam van de bibliotheek. Over het algemeen kan het magazijn lichaam worden verdeeld in een klein magazijn en een groot magazijn lichaam. Het kleine magazijn lichaam is in principe een gecombineerde koude opslag met opslagplaat. Het grote magazijn lichaam is meestal een civiele koude opslag. Het geassembleerde of geconstrueerde magazijn lichaam is over het algemeen vereist om vlak, zonder holle gevoel, dragend antivries, vochtbestendig, enz.Longueuil.,Luchtconditionering monitoring pan geografische air conditioning kamer monitoring systeem bestaat uit front-end apparatuur, client /device app en PC groot scherm.Andere aspecten: bij het ontwerp van de koelopslag van voedsel moet ook rekening worden gehouden met de samenwerking tussen de koude opslag en de brandbestrijding, ventilatie, wetenschap en milieubescherming. Bij het ontwerpen en installeren van de koude opslag, moet rekening worden gehouden met het drainage probleem, en de volgende punten moeten tijdens herontwerpen en installatie aandacht worden besteed.Salem.,De structuur van de hedendaagse koude opslag is in de ontwikkeling van de geprefabriceerde bouw koude opslag. Het wordt gemaakt in geprefabriceerde onderdelen van koude opslag, met inbegrip van stoom barriere en warmte isolatie plaat om de montage ter plaatse te verzekeren. Het voordeel is dat de projectbouw handig, snel en verplaatsbaar is, maar de projectkosten zijn relatief hoog.Polyurethaan rigide schuim heeft een goede waterdichtheid, lage waterabsorptie, goede waterdamppermeabiliteit, schuimporiën zijn in een toestand van niet-connectiviteit en de gesloten celsnelheid is meer dan %. Het is een microporeuze schuimmateriaal met een dichte structuur, die dichter is met het oppervlak van de lucht en niet gemakkelijk te penetreren water is. Het is een hydrofobe materiaal.Wanneer de koude opslag wordt gebouwd, zal het niet alleen het koude verbruik van de koude opslag verhogen, maar ook vocht in het magazijn brengen. Vochtige condensatie zal de warmte-isolatie structuur vochtig maken en bevriezen en schade toebrengen aan de koude opslagstructuur. Daarom is het noodzakelijk om vocht-proof en warmte isolatie laag, professionele koude opslag, installatie van koude opslag, koude opslag, fruitopslag koud bewaren, medische koude opslag en andere producten, die een volledige variëteit hebben, goed verkopen in huis en in het buitenland, en een lange levensduur hebben! Producten leiden de draadindustrie. Welkom om te informeren, zodat het koelhuis een goede afdichting, vochtbestendige en stoom isolatie prestaties.


Longueuil.Hoeveel kost de installatie van kleine koude opslagVolg het principe van de bouwEen perfect computernetwerk opzetten,Longueuil.Wat een goede installatie is voor kleine koude opslag, de distributie van koelkasten wetenschappelijk maken en de traceerbaarheid van voedselveiligheid bereiken. In de Europese Unie, de Verenigde Staten en Japan zijn alle leden van de voedselketen wettelijk verantwoordelijk voor de traceerbaarheid.Indien de gecontroleerde atmosfeer gedurende meer dan h continu werkt, moet het medium worden onderhouden. De condensator, verdamper en koelpijp moeten eenmaal per maand worden herzien. De onderhoudsinhoud is als volgt: de condensator, de verdamper en de afvoerpijp worden gereinigd en aangepast, het koelwater wordt gereinigd en afgesteld, de zoutoplossing wordt gereinigd en aangepast, de afvoerpijp wordt gerepareerd en de lekkage van de pijp wordt geëlimineerd.Om de veiligheid van de constructie en de koude opslag te waarborgen, moet de spanwijdte tussen de bovenste opslagplaten (hefbomen) voldoen aan de volgende bepalingen: de polystyreen bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een zeer grote tijdspanne van M, en de polyurethaan bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een spanwijdte van m.Ontwikkeling Curriculum,Bij het installeren van de polyurethaan isolatiebord, is de hechting tussen het paneel van de polyurethane isolatie board en het thermische isolatiemateriaal kort en vaak hoog.Compressiekoelkast wordt vaak gebruikt. Het bestaat voornamelijk uit compressor, condensor, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.Er moeten drainage maatregelen worden getroffen voor de villa-ruimte en de bovengrondse laag van het wegdek van het koeltechnische gebouw.


Longueuil.Hoeveel kost de installatie van kleine koude opslagVolg het principe van de bouwHet isolatiebord van polyurethaan moet worden aangesloten met een plug-in inkeping, omdat het een hogere sterkte heeft bij het aansluiten op deze manier.detailsDe driedimensionale automatische koude opslag neemt een computer aan, die het laden, lossen en stapelen in de opslag, de controle van de opslagtemperatuur en de werking van koelapparatuur kan voltooien.Wanneer het koelhuis in zijn geheel is gemonteerd moet een opening met de wand en het dak worden gereserveerd, moet de bodem of de bodem horizontaal zijn en moet de bouwomgeving schoon zijn.Installeer de tijdelijke verlichtingsinstallaties in het magazijn, installeer en regel de bouw van elektrische apparatuur, en werk goed in regenbestendig, vochtbestendig,Longueuil.Waar verkoopt de koelinstallatie, tegen botsingen, tegen binding en andere veiligheidsvoorzieningen.Longueuil.,Technische beveiligingsmaatregelen voor de installatie van koude opslag: tijdens de productie in de productiewerkplaats moet de productie worden uitgevoerd overeenkomstig de in de kwaliteitscontrole van ISO gespecificeerde exploitatieregels,Longueuil.Installatie van koude opslag van kleine vruchten, moet de zelfinspectie en de controle worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de fabrieksdoorloopsnelheid is en dat niet-gekwalificeerde producten de fabriek mogen verlaten.Omdat polyurethaan plaat een uitstekende thermische isolatie heeft, kan het de dikte van de behuizing verminderen en het gebruik van de binnenruimte onder dezelfde thermische isolatie eisen verhogen.De scharnier tussen de bovenplaat van het magazijn en het einde van de bovenste opslagplaat moet worden behandeld om lekkage van de lucht en koudlopen te voorkomen. Nadat alle bovenste opslagplaten zijn geïnstalleerd, moet de kont worden gevuld met schuimmateriaal, en de mm brede kleur stalen plaat moet worden verzegeld in de kont gewricht met pull klinknagels.

etiket:
5antwoorden
fruit
2vloer-- · 2022-05-18 09:30:33

Een woord! ! waarde! ! ! De service houding is echt goed, Longueuil.Hoeveel kost de installatie van kleine koude opslag levering is snel. De kwaliteit van de goederen is ook redelijk goed. Ik vind het zo leuk, dank je.

Zie meer
Jingke Optisch
3vloer-- · 2022-05-18 09:33:33

Longueuil.Hoeveel kost de installatie van kleine koude opslag Het werd heel snel gepost, echt actueel, geef me alsjeblieft een duim omhoog

Zie meer
Luan Auto Repar
4vloer-- · 2022-05-18 09:44:48

Longueuil.Hoeveel kost de installatie van kleine koude opslag Ik heb het ontvangen, de verkoper heeft de goederen zeer snel geleverd, de logistiek is ook erg goed, de klantenservice is uitstekend, erg geduldig, geeft mensen een soort intimiteit, en ik vind het echt leuk. Er zijn ook prachtige verpakkingen en een high-end sfeer. Het is te zien dat de handelaren erg voorzichtig zijn. Longueuil.Hoeveel kost de installatie van kleine koude opslag Het is echt goed, het komt overeen met de foto, er is geen verschil, het is echt een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Zie meer
Yongan Hekbouwp
5vloer-- · 2022-05-18 09:57:08

Longueuil.Hoeveel kost de installatie van kleine koude opslag Het is goed, de prijs is goed, vrienden zeggen ook dat het goed is, het is het waard

Zie meer
Sentai Hengdian
6vloer-- · 2022-05-18 10:23:03

Longueuil.Hoeveel kost de installatie van kleine koude opslag De kwaliteit is goed, helemaal boven verwachting, en de bezorgsnelheid is erg snel.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)