home page

Nanaimo.Installatie van koude opslagWat zijn de vooruitzichten voor ontwikkeling vandaag de dag

2022-05-18 09:03:14loslaten

Koude opslag wordt voornamelijk gebruikt voor bevroren verwerking en opslag van levensmiddelenTijdens de installatie van koud opslagbord in koude opslag zal de kwaliteit van de installatie de temperatuur van de koude opslag rechtstreeks beïnvloeden. Als een belangrijke structuur die in de koude opslag wordt gebruikt,Nanaimo.Freezer fabrikant, moet de koelplank aandacht besteden aan de details van de installatie, de problemen ontdekken die gemakkelijk te negeren zijn, en de verkeerde installatie vermijden, die het gebruik van de koude opslag of het hele installatieproces zal be ïnvloeden zodat de afvalmiddelen en de kosten worden verhoogd.Nanaimo.,De afzuigdruk van het koelhuis blijft onveranderd en wanneer de uitlaatgasdruk toeneemt, neemt de uitlaatgastemperatuur toe; Als de uitlaatgasdruk onveranderd blijft, wanneer de aanzuigdruk daalt, neemt ook de uitlaattemperatuur toe. Beide gevallen worden veroorzaakt door de toename van de compressie verhouding van de verse opslag. De te hoge condensatietemperatuur en de uitlaatgastemperatuur van het koelhuis zijn ongunstig voor de werking van de compressor, hetgeen moet worden voorkomen. Te hoge uitlaatgastemperatuur zal de olie verdunnen en zelfs koolzuur en cokes, en plaats het wanneer het de verticale hoek bereikt. Zet de prachtige plaat op een opvallende plaats. Wanneer het aan de kant van de verdamper wordt geïnstalleerd, en maak U-bocht en silica gel buiten de opslag.Nabk.,Als er meer lucht of koelmiddel olie in de verdamper, zal de warmteoverdracht effect worden verminderd: opnieuw koelmiddel olie wordt bevestigd aan het binnenste oppervlak van de verdamper warmteoverdracht buis, de warmte-overdracht coëfficiënt zal worden verminderd. Evenzo, als er meer lucht in de warmteoverdracht buis, de warmte-uitwisseling gebied van de verdamper zal worden verminderd, en de daling van de temperatuur van het magazijn zal worden vertraagd.. Onderhoud van de koelcompressor. In een voor gebruik geschikte positie buiten de deur van de koelkamer, moet een hoofdschakelaar worden ingesteld om de stroomvoorziening van de koelcompressor uit te schakelen. Deze schakelaar moet in staat zijn de werking van de koelcompressor te stoppen, en moeten relevante borden worden ingesteld. Indien het mechanische paneel in de hoofdkamer is ingesteld, wordt naast elke koelcompressor een knopschakelaar aangebracht.Tijdens de installatie moeten de platen met zorg worden behandeld. Ruwe werking is strikt verboden. Burrs moeten bij de snijopening worden verwijderd om te voorkomen dat het oppervlak van de plaat en de werknemers wordt beschadigd.


Nanaimo.Installatie van koude opslagWat zijn de vooruitzichten voor ontwikkeling vandaag de dagDe bacteriële werking van zure desinfectiemiddelen is voornamelijk om het eiwit in de bacteriën te stollen. Gemeenschappelijke desinfectiemiddelen zijn melkzuur, bleekmiddel, formaline, enz. Specifiek, nadat de vissen uit het vriesmagazijn zijn, verwijder de vrieslaag op de verdampingspijp groep en houd de temperatuur van het magazijn onder de ^;, maak het dan klaar met ~g azijn per kubieke meter van het snelle vriesmagazijn, gebruik een sproeier naar het magazijn, sluit de deur van het magazijn stevig, en start de ventilator van de azijn intermitterend te laten volatiliseren en stromen in het magazijn, zodat de azijn een hoop visgeur kan absorberen.Voor de koeling met de lucht houdt u het oppervlak van de koelspoel van de koude opslag schoon om de omringende lucht circulatie en lage temperatuur te verzekeren. Maak regelmatig de schaal op de spoel schoon om een goed warmtewisseleffect te garanderen.In het algemeen is de bouw van koude opslag bedoeld om de kwaliteit van gebouwen te waarborgen met zijn strenge warmteisolatie, afdichting, stevigheid en ijsbestendigheid.technische dienst,Door de gesloten celstructuur en het oppervlaktemateriaal van polyurethaanvast schuim met een goede vochtbestendige waterdichte en corrosiebestendige weerstand heeft het een betere weerstand tegen lucht en waterdamp en kan het worden gemaakt tot inlandse verbindingsstructuur tijdens de vorming, die gemakkelijk te monteren is. Het heeft geen extra isolerende laag nodig om vocht te voorkomen en bespaart veel moeite bij het leggen van isolerende laag.De grondisolatie van kleine, middelgrote en grote koude opslag is verschillend, wat nauw verband houdt met het doel, anders schommelt de temperatuur in de koude opslag vaak door een slechte isolatie, wat de kwaliteit van opgeslagen goederen be ïnvloedt. Wat is het verschil tussen de grondisolatie van kleine, middelgrote en grote koude opslag? Hoe beter te doen?Indirecte koeling is dat de lucht in het magazijn door de ventilator in het koelapparaat wordt gepompt. De lucht wordt geabsorbeerd door de verdampingsleiding die in het koelapparaat cirkelt, en vervolgens naar het magazijn wordt gestuurd om te koelen. De voordelen van luchtkoeling zijn snelle koeling, uniforme temperatuur in het magazijn, en kunnen schadelijke gassen zoals koolstofoxide uit het magazijn brengen tijdens de opslag.


Nanaimo.Installatie van koude opslagWat zijn de vooruitzichten voor ontwikkeling vandaag de dagDe ultrasone stad is een gepatenteerde technologie met een gevormde energievorm, die de effectieve bevochtigingshoeveelheid verhoogt met -% per uur. Wat zijn de redelijke aspecten van het ontwerp van het snelle vriesmagazijn?superieure kwaliteit,Het zal nog steeds afnemen. De bevochtigingshoeveelheid zal dalen met % op vijf graden.frequent controleren en bepalen of de werkende spanning van de schakelstroom aan de voorschriften voldoet,Nanaimo.Installatie van grote koude opslag, en de werkende spanning is V &UL-plusmn; -dissel ; Wanneer de groothandel van apparatuur voor de opslag van verse goederen niet lang nodig is, wordt de belangrijkste schakelstroom van het vriesmagazijn verbroken en wordt ervoor gezorgd dat de apparatuur voor de opslag van verse goederen niet weer in vocht terugkeert en niet wordt verontreinigd door andere chemische stoffen zoals as.Foutfenomeen: hoge stroom of uitschakeling tijdens het opstarten van een eenheid,Nanaimo.Fabriek geïnstalleerd koude opslag, en problemen van de gebruiker luchtschakelaar; De ingangsspanning is te laag; Het sterhoekconversiefinterval is te kort (het moet tien ~ -seconden zijn); storing van de hydraulische cilinder (geen reset); storing van de inlaatklep (te grote opening of klem); Losse bedrading; Host falen; Voornaamste motorstoring; Het tijdsrelais TR is verbroken (relais unit).Nanaimo.,Het belang van regelmatige olielozing, ontzilting en luchtlozing in het koelsysteem van het magazijn.In het proces van het realiseren van uw droom, moet u alle invloeden verwijderen. Het is zeer belangrijk om te erkennen dat wanneer deze prachtige koelkasten worden gebouwd in de villa kamer, de collectie put (zwembad) voor het spoelen (ontdooien) en drainage moeten de maatregelen nemen om het bevriezen en reinigen te voorkomen en backflow van water te vermijden.Opdracht voor koude opslag. Nadat alle delen van de koude opslag zijn geïnstalleerd en aangesloten kan de koude opslag worden gestart voor de ingebruikneming van koude opslag. Volgens de behoeften van de klanten, de waarde van de koude opslag aanpassen, kan de koude opslag de vooraf bepaalde temperatuur bereiken, de koelsnelheid en de werking van de koude opslag zijn normaal, en de koude opslag kan worden geleverd voor gebruik. De installatie voor koude opslag moet de gebruiker van de koude opslag ook opleiding geven met betrekking tot het gebruik van koude opslag en managementkennis, alsmede een opleiding na verkoop.

etiket:
5antwoorden
Professionele p
2vloer-- · 2022-05-18 09:32:08

Haha, ik vind het heel leuk, like en juich de baas toe Nanaimo.Installatie van koude opslag

Zie meer
Deur- en raampr
3vloer-- · 2022-05-18 09:41:14

Ik heb het de laatste tijd te druk gehad, de bevestiging is laat, de kwaliteit is goed, Nanaimo.Installatie van koude opslag echt, goede kwaliteit en goedkoop, haha.

Zie meer
Financiële advi
4vloer-- · 2022-05-18 09:50:26

Nanaimo.Installatie van koude opslag Hoe is de kwaliteit? Heb je het op voorraad?

Zie meer
fruit
5vloer-- · 2022-05-18 10:05:53

Het is zeldzaam om te kopen Nanaimo.Installatie van koude opslag, ik heb zo'n goede winkel gezien. De prijs is zeer gunstig, de service is ook erg goed en de dingen zijn goed. Geef me een goede opmerking. Deze keer moedig ik je aan.

Zie meer
Producten uit d
6vloer-- · 2022-05-18 10:16:51

Nanaimo.Installatie van koude opslagHoeveel kost het en hoe kan ik het verkopen?

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)