home page

Esparza.Transformer DaquanKeer terug naar stabiliteit

2022-05-17 05:49:06loslaten

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.fabrikant van droge transformatorenEsparza.,Handtastmethode voor de controle van de transformatorVerschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing,Wanneer oliemonsters worden gebruikt, de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.Fabriek voor droge transformatorenHandig en efficiënt,Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.


Esparza.Transformer DaquanKeer terug naar stabiliteit



De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.Directe arbeid,De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.Energiebesparende analyse van de transformatorDe elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel,Esparza.Temperatuurmeting van droge transformatoren,Esparza.Scb11 driefaselijke transformator voor droog type, luchthavens tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.Esparza.,Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid,Esparza.toepassingen voor droge transformatoren, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

etiket:
3antwoorden
Xiangming Trans
2vloer-- · 2022-05-17 07:09:56

Een woord! ! waarde! ! ! De service houding is echt goed, Esparza.Transformer Daquan levering is snel. De kwaliteit van de goederen is ook redelijk goed. Ik vind het zo leuk, dank je.

Zie meer
sanitair appara
3vloer-- · 2022-05-17 13:01:56

U Esparza.Transformer Daquan bent in orde, geef de volgende keer dat u iets koopt korting en koop de Esparza.Transformer Daquan van uw bedrijf

Zie meer
Longhai New Bus
4vloer-- · 2022-05-17 13:42:09

Het is nog steeds betaalbaar om dingen online te kopen, Esparza.Transformer Daquan Ik heb twee dagen te laat getekend, maar de dingen zijn echt goed, en de baas is goed. De snelheid van het transport is ook erg snel.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)