home page

MatanzaNamePrijs van 3150kva-transformatorStreef naar uitmuntendheid

2022-05-05 00:06:58loslaten

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.MatanzaName,Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatorenLook van olie van gietijzeren delenGyal, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen,MatanzaNameHoeveel kost een boxtransformator?, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist,MatanzaNameMijnbouw transformator voor droge energie, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, voor een bepaalde belasting, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, dus het verbruikt elektromagnetische energie.Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).Norm voor inspectie,Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt,MatanzaNameElektrische transformator 50, wat resulteert in olielekkage.Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.fabrikant van droge transformatoren


MatanzaNamePrijs van 3150kva-transformatorStreef naar uitmuntendheid



Wiringwijze van droge transformator:De productlijn,Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatorenDe keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.MatanzaName,kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

etiket:
6antwoorden
Centennial Wine
2vloer-- · 2022-05-05 07:27:59

Net betaald, wanneer komt MatanzaNamePrijs van 3150kva-transformator aan, baas.

Zie meer
Yi Jia ijzerpoe
3vloer-- · 2022-05-05 07:42:29

In afwachting wachtte ik eindelijk op mijn geliefde MatanzaNamePrijs van 3150kva-transformator, ik wens de baas een welvarend bedrijf en rijkdom!

Zie meer
bouwmachines
4vloer-- · 2022-05-05 08:19:02

Het is echt een test en wachten. Ik heb eindelijk 3 dagen MatanzaNamePrijs van 3150kva-transformator gewacht om aan te komen, de openingskwaliteit is erg goed

Zie meer
Verwerking en v
5vloer-- · 2022-05-05 08:53:23

Elke keer dat ik de goederen ontvang is zeer aangenaam, maar zolang ik eraan denk om het te evalueren, is mijn hoofd groot. Gelukkig heeft een universele vriend je huis aanbevolen MatanzaNamePrijs van 3150kva-transformator, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

Zie meer
Haixu Trading C
6vloer-- · 2022-05-05 09:03:58

MatanzaNamePrijs van 3150kva-transformatorHoeveel kost het, kan ik de goederen overdragen?

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)