home page

ConcepcieSerie TransformerHypoallergeen

2022-04-26 09:02:30loslaten

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft d.w.z. isolatie afstand.Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatorenConcepcie, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o'klok is. Dat wil zeggen,ConcepcieBescherming van de bliksem van de distributietransformator, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).Ihosy.,ConcepcieHoeveel is droge testtransformator,Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.


ConcepcieSerie TransformerHypoallergeen



Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur,Concepcietransformator 22kv, enz.Betaalbare prijs,Productieproces en stappen van droge transformatorVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.


ConcepcieSerie TransformerHypoallergeen



transformator met olieonderdompelinghervorming,Productieproces en stappen van droge transformatorDe isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd,De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

etiket:
3antwoorden
Yueran Renewabl
2vloer-- · 2022-04-26 09:19:47

ConcepcieSerie Transformer De kwaliteit is erg goed, ik heb het voor de tweede keer gekocht, de goederen zijn goed, de baas is erg goed

Zie meer
Hengyangco., Lt
3vloer-- · 2022-04-26 09:45:00

ConcepcieSerie Transformer Aangekomen, ja, dit nieuwe model voldoet inderdaad aan de norm, zeer goed

Zie meer
Xinneng Trading
4vloer-- · 2022-04-26 09:47:58

Wanneer ConcepcieSerie Transformer kortingspunten voor activiteiten aanbiedt, neem dan contact met mij op als er kortingen zijn

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)