home page

CanarischeAanbesteding van distributietransformatorenWat te doen als het breekt, hoe het te reparere

2022-04-23 19:32:52loslaten

Fabriek voor droge transformatorenNa het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.Canarische,Met Vietnam en Maleisië is China's eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.Productieproces en stappen van droge transformatorVelingara.kgm,Korte invoering van de nullijn van de transformatorDe representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.Look van olie van de radiator


CanarischeAanbesteding van distributietransformatorenWat te doen als het breekt, hoe het te repareren?



De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.Droge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën, zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?waar,CanarischeSoorten droge transformatoren,Canarischetransformator met een hoge overbelastingscapaciteit,Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.Look van olie van de radiatorAnalyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:


CanarischeAanbesteding van distributietransformatorenWat te doen als het breekt, hoe het te repareren?



Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of'Idquo'. Bel 'Hellip'. Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.Informatie-aanbeveling terwijl de werkende spanning,In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel,CanarischeStatus Grid transformator won het bod, het is zeer klein.Nadat de transformator lange tijd is gebruikt zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:Canarische, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o'klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

etiket:
5antwoorden
Century Jianton
2vloer-- · 2022-04-23 20:11:14

CanarischeAanbesteding van distributietransformatoren Geef me de volgende keer een korting, ik wens je veel geld

Zie meer
Verwerking van
3vloer-- · 2022-04-23 20:26:31

CanarischeAanbesteding van distributietransformatoren Heel goed, maar het logistieke bedrijf is langzamer, maar het product is erg goed, o(∩_∩)o...

Zie meer
Koolzuurhoudend
4vloer-- · 2022-04-23 21:09:20

CanarischeAanbesteding van distributietransformatoren De levering is snel en de kwaliteit is goed, maar de logistiek is een beetje traag. Over het algemeen is het goed, blijven steunen!

Zie meer
Elektriciteitsv
5vloer-- · 2022-04-23 21:10:31

CanarischeAanbesteding van distributietransformatoren Geef me de volgende keer een korting, ik wens je veel geld

Zie meer
Chu Tan Trading
6vloer-- · 2022-04-23 21:28:04

Ja, CanarischeAanbesteding van distributietransformatoren goede kwaliteit en veel waar voor uw geld

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)