home page

QuebecNameInstallatieprijs van een koelhuisKenmerken en toepassingsbereik van

2022-04-21 09:35:48loslaten

QuebecNameInstallatie van kleine koude opslag,

Koudgebergplaat compressor en andere componenten in de koude opslag kunnen de verdamping en condensatie temperatuur redelijk aanpassen, installatie van koude opslag, koeling,QuebecNameInstallatie van verse en koude opslag, medische koeling, kwaliteitsborging, professionele, tijdige levering en hoge kosten. Het is uitgegroeid tot het voorkeursmerk voor vele draadproducten. Welkom om te kopen! Spaar meer middelen.Kerntip: in het koelopslagproject kunnen we alleen met voldoende koelopslagcapaciteit ervoor zorgen dat de koude opslag meer energie-besparend en energiebesparend is na installatie en niet gevoelig is voor falen, handig gebruik en beheer en lange levensduur.QuebecName,Het type koude opslag dat in het koelopslagtype moet worden gebouwd, wordt bepaald volgens het soort circulerende goederen. Zo kan bijvoorbeeld een koude opslag die alleen groenten circuleert alleen een verse koude opslag tot stand brengen. Als er veel soorten circulerende waren en grote verschillen in opslagtemperaturen zijn, zal een koude opslag van koeling + bevriezing worden vastgesteld. Wat de omvang van de koude opslag betreft, wordt deze bepaald aan de hand van het type, de hoeveelheid, de frequentie, de cyclus, de vraag of de schappen voor het stapelen moeten worden gebruikt, enz. Bijvoorbeeld voor groenten en fruit verpakt in dozen, verwijzen naar de opslagcapaciteit van -kg per kubieke meter, enCompressiekoelkast wordt gewoonlijk gebruikt, die hoofdzakelijk bestaat uit compressor, condensor, gasklep en verdampingspijp. Volgens de methode van verdampingsleiding kan het worden verdeeld in directe koeling en indirecte koeling. In het koelhuis wordt de verdampingspijp direct gekoeld. Wanneer de vloeibare koelvloeistof door de verdampingspijp gaat, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.Cheongsong pistool,De ultrasone stad is een gepatenteerde technologie met een gevormde energievorm, die de effectieve bevochtigingshoeveelheid verhoogt met -% per uur. Wat zijn de redelijke aspecten van het ontwerp van het snelle vriesmagazijn?De koelmiddel lading is onvoldoende. Op dit moment, gewoon genoeg koelmiddel toevoegen.Het isolatiebord van polyurethaan moet worden aangesloten met een plug-in inkeping, omdat het een hogere sterkte heeft bij het aansluiten op deze manier.


QuebecNameInstallatieprijs van een koelhuisKenmerken en toepassingsbereik van



Tijdens de inbedrijfstelling voor koude opslag wordt speciaal personeel aangesteld om ervoor te zorgen dat het oppervlak van de koelopslagplaat gelijkmatig wordt weergegeven zonder condensatie en koudlopen; Vergrendeling van gewrichten en gaten; Of de deur van het magazijn en de leveringspoort niet goed zijn afgesloten, en tijdig de problemen van isolatie en afdichting, zoals deumming en luchtlekkage aanpakken.De grond moet vlak zijn en niet ongelijk. Als de grond ongelijk is, moet de grond van het magazijn gelijk worden gemaakt voordat de koude opslag kan worden gebouwd en geïnstalleerd.Grootschalige ruimte van diepgevroren opslagplaatsen: voor diepgevroren entrepots van dezelfde omvang slaan redelijke ontwerpen meer goederen op dan onredelijke. Voor de vaste grootte snelle bevriezing magazijn, hoe om het te ontwerpen om de ruimte te maximaliseren is vaak een belangrijk probleem beschouwd door onze ontwerpers. In het ontwerp van Lukang medisch diepvriesmagazijn, wat de ruimte veel verhoogt.Korting, --Installatie van de vertical e plaat van de koude opslag: kies de hoek eerst volgens de omstandigheden van de locatie en plaats het (d.w.z. vergrendel de verticale plaat en de vloer) om in deze hoek naar beide zijden uit te breiden. Sluit alleen de verticale plaat en de verticale plaat, en plaats het wanneer het de verticale hoek bereikt. Zet de prachtige plaat op een opvallende plaats. Wanneer het aan de kant van de verdamper wordt geïnstalleerd, maak de drainerpijp vooraf, en maak U-bocht en silica gel buiten de opslag.De koelmiddel lading is onvoldoende. Op dit moment, installeer en regel de bouw van elektrische apparatuur, en werk goed in regenbestendig, vochtbestendig, tegen botsingen,QuebecNameInstallatie en onderhoud van koude opslag, tegen binding en andere veiligheidsvoorzieningen.


QuebecNameInstallatieprijs van een koelhuisKenmerken en toepassingsbereik van



De bouw van kleine koude opslag wordt op grote schaal gebruikt in het leven, zoals de voedingsindustrie, de verwerkende industrie, enz. omdat de koude opslag zo breed wordt gebruikt, weet je koude opslag? Vooral het bouwproces en de stappen van koude opslag. Begrijpen van het bouwproces en de stappen van koude opslag is nuttig voor alle verbindingen van koud opslag onderhoud.Respect voor klanten,haalbaarheid van het ontwerp: het ontwerp van het diepvriesmagazijn is niet vanzelfsprekend. Veel beperkende factoren moeten worden overwogen. In de praktijk moet een redelijk ontwerp schema worden gegeven overeenkomstig lokale omstandigheden. Bijvoorbeeld, het grootschalige, diepgevroren magazijn dat ik voor mijn familie bouwde, moet worden gekoeld met ammoniak in theorie, omdat de koelcapaciteit van ammoniak koeling is groot, en ik vond dat het goedkoop is om koud te repliceren door middel van daadwerkelijk veldonderzoek.Met frequente goederen in en uit en grote doorvoer wordt een speciale rekenkamer (ruimte) opgezet overeenkomstig de behoeften van productie en exploitatie. De temperatuur in het meetgebied is meestal ~ + ;.Eerste fase van de koelinstallatiesQuebecName,Steeds meer mensen beginnen koude opslag te bouwen, en de meeste mensen kiezen ervoor om koude opslag te gebruiken voor koude opslag bouw. Waarom? Waarom kiezen mensen voor koude opslag voor de bouw? Wat zijn de voordelen van koude opslag? Het volgende is een gedetailleerde inleiding.Kerntip: in het koelopslagproject kunnen we alleen met voldoende koelopslagcapaciteit ervoor zorgen dat de koude opslag meer energie-besparend en energiebesparend is na installatie en niet gevoelig is voor falen handig gebruik en beheer en lange levensduur.Een andere reden is dat er veel koelmiddelen in het systeem. In dit geval, vind eerst het lek, focus op de verbinding van elke pijpleiding en klep, reparatie van het gevonden deel, en dan vul in voldoende koelmiddel.

etiket:
5antwoorden
Isolatie pijp
2vloer-- · 2022-04-21 09:41:59

QuebecNameInstallatieprijs van een koelhuis De kwaliteit is erg goed, ik heb het voor de tweede keer gekocht, de goederen zijn goed, de baas is erg goed

Zie meer
Hengsheng Tile
3vloer-- · 2022-04-21 09:43:40

Nu het bedrijf niet gemakkelijk is om te doen, kunt u meer kortingen geven?

Zie meer
Ruifu Building
4vloer-- · 2022-04-21 10:36:06

QuebecNameInstallatieprijs van een koelhuis Hoe is de kwaliteit? Heb je het op voorraad?

Zie meer
glaswerk
5vloer-- · 2022-04-21 11:06:15

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u QuebecNameInstallatieprijs van een koelhuis Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)