home page

Fujian.2 meter micro elektrisch hefplatformKwaliteitsverbetering

2023-11-28 15:05:52loslaten

De eindhoogte van het geleidingsrailframe boven het hoge bevestigingspunt moet voldoen aan de bepalingen van de gebruikershandleiding.Pijpleidingsbreukklep: Wanneer de hydraulische systeempijpleiding scheurt en de auto vastloopt en daalt,De magnetische richtklep keert terug naar de brandstoftank. Om stabiele landing van zware voorwerpen en veilig en betrouwbaar remmen te verzekeren, is een balansklep geïnstalleerd op het retouroliecircuit om het circuit in evenwicht te brengen en druk te handhaven, zodat de landingssnelheid niet verandert als gevolg van zware voorwerpen.De funderingsbasis of ingesloten delen moeten volledig in de betonnen funderingsplaat worden ingebed.Zomin.,Tijdens de gebruiksperiode, en de inspectieresultaten vast te leggen.De landingsdeur moet normaal gesloten zijn. Zonder toestemming van de bouwelektrische liftmachine mag de landingsdeur niet worden geopend.Uit de bovenstaande vergelijking kan worden gezien dat hydraulische elektrische hefmechanismen stabiel heffen laag geluid, lange levensduur, grote draagcapaciteit hebben en relatief eenvoudig zijn, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in stadiumapparatuur.


Fujian.2 meter micro elektrisch hefplatformKwaliteitsverbeteringHet gebruik van standaardsectieverbindingsbouten moet voldoen aan de gebruikershandleiding en specificatievereisten.Bij het gebruik van hijsapparatuur moet de werkbank in een horizontale staat worden gehouden.De draagkracht van de bouwstructuur op het bevestigingspunt van de muurbeugel moet voldoen aan de eisen die zijn gespecificeerd in de gebruikershandleiding voor elektrische liften voor bouw.Werkbeschrijving,Met de voortdurende verbetering van verstedelijkingsniveau in China, is het aantal hoogbouw in stedelijke gebieden sterk toegenomen, en de hoogte van gebouwen is ook blijven groeien. Dit heeft een vraag naar hoogbouw hefplatformvoertuigen gecreëerd. Daarom, om aan de behoeften van de binnenlandse markt en het publiek te voldoen, zullen onvermijdelijk inspanningen worden gedaan om hoogbouw hefplatformvoertuigen te ontwerpen en te produceren.Pijpleidingsbreukklep: Wanneer de hydraulische systeempijpleiding scheurt en de auto vastloopt en daalt, kan het automatisch het oliecircuit afsnijden en daling stoppenLet op het uitschakelen van de voeding. Veel operators zijn enthousiast om de apparatuur na de operatie te onderhouden, vergeten het risico van live onderhoud,Fujian.10 meter elektrisch hefplatform, vooral in veel situaties waar V wisselstroom wordt gebruikt. Daarom is het nog belangrijker om de voeding uit te schakelen voor onderhoud.


Fujian.2 meter micro elektrisch hefplatformKwaliteitsverbeteringElk theater is een openbare plaats met een groot aantal mensen, en veiligheidsoverwegingen moeten worden meegenomen in het podiumontwerp. Volgens relevante nationale voorschriften, om ongevallen veroorzaakt door het verpletteren van elektrische liften of onjuiste controle door bestuurders te voorkomen. Elektrische liften moeten worden uitgerust met de volgende noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen om ervoor te zorgen dat de auto van de elektrische lift stopt met stijgen of vallen op een tijdige manier.Beloof het en hou je aan je belofte.,Bescherming van de olietemperatuur van de tank: Wanneer de olietemperatuur in de tank de standaardinstelwaarde overschrijdt, zendt het beschermingsapparaat van de olietemperatuur een signaal om het gebruik van de lift op te schorten De lift kan alleen worden gestart wanneer de olietemperatuur daaltBesparingen,Fujian.Kleine hydraulische elektrische lift, toename en daling. Om veilig en betrouwbaar remmen te garanderen en ongevallen te voorkomen, is een hydraulische regelklep, ook wel bekend als een hydraulisch slot, toegevoegd om te voorkomen dat hydraulische pijpleidingen ontploffen en zichzelf veilig vergrendelen. Geïnstalleerd overladen spraakcontrolealarmDe verticaliteit van het geleidingsrailframe moet voldoen aan de eisen van de specificaties.Fujian.,Werk is essentieel en de belangrijkste beschermende accessoires omvatten veiligheidsgordels, leuningen,Fujian.Elektrische minilift, beschermende afdekkingen, platforms en trappen, enz.Stel eisen: De geleiderail moet stijf zijn en flexibele componenten zoals draadkabels of kettingen mogen niet worden gebruikt.Bescherming van de olietemperatuur van de tank: Wanneer de olietemperatuur in de tank de standaardinstelwaarde overschrijdt, zendt het beschermingsapparaat van de olietemperatuur een signaal om het gebruik van de lift op te schorten De lift kan alleen worden gestart wanneer de olietemperatuur daalt


etiket:
6antwoorden
Staal gaas
2vloer-- · 2023-11-28 15:12:32

Na zoveel jaren online winkelen is dit de eerste keer dat ik dit serieus neem. Ik hield mijn telefoon vast en staarde met een gevoel van angst naar het scherm, en ik durfde niet te beginnen. Om een ​​notariële evaluatie van Fujian.2 meter micro elektrisch hefplatform te schrijven, stuurt u vier tekens, hoge kwaliteit en lage prijs. Dit is mijn gelukkige online winkelen, dank je!

Zie meer
Isolatie pijp
3vloer-- · 2023-11-28 15:23:27

De eerste online aankoop Fujian.2 meter micro elektrisch hefplatform. Ik gebruik mijn persoonlijke ervaring om iedereen te vertellen dat uw service instelling erg goed is. De kwaliteit van de goederen is ook erg goed. Ik vind je leuk!

Zie meer
Kangwang Bouwma
4vloer-- · 2023-11-28 15:26:55

Na mijn persoonlijke ervaring is de reputatie van deze winkel best goed. Fujian.2 meter micro elektrisch hefplatform De kwaliteit lijkt meer op een diamant. Heel erg bedankt!

Zie meer
Hualong Commerc
5vloer-- · 2023-11-28 16:05:21

Fujian.2 meter micro elektrisch hefplatform Hoe is de kwaliteit? Heb je het op voorraad?

Zie meer
Leijie Steel Pi
6vloer-- · 2023-11-28 16:48:40

Ik vind het echt leuk, ik ben erg ondersteunend, de kwaliteit is erg goed, precies hetzelfde als beschreven in Fujian.2 meter micro elektrisch hefplatform, ik ben zeer tevreden, vind het erg leuk, overtreft de verwachtingen volledig, de leveringssnelheid is erg snel, de verpakking is heel voorzichtig en streng, en de logistieke diensten van het bedrijf De houding is erg goed, de leveringssnelheid is erg snel, en ik ben zeer tevreden met een winkel.

Zie meer
Sichuan Mosterd
7vloer-- · 2023-11-28 17:01:46

Fujian.2 meter micro elektrisch hefplatform De kwaliteit voor deze prijs is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)