home page

Yaodu.Hydraulisch liftplatformBreed toepasbaar en kan worden aangepast!

2023-11-16 08:11:22loslaten

Een speciaal ontworpen geleidingswielinrichting tussen masten zorgt voor een soepel en soepel heffen.Controleer regelmatig de verbinding van elk onderdeel en draai het vast als er enige losheid is. De dichtheid van de lichaamsverbindingsbouten moet worden gecontroleerd wanneer het lichaam onder druk staat (de roterende arm kan worden gebruikt om compressie te veroorzaken), en alle verbindingsassen moeten gespleten pennen hebben en voldoende zijn.Yaodu.,Behandeling van noodsituaties. Als u een stroomstoring tegenkomt, moet u eerst rustig en niet nerveus blijven. De lift zweeft niet en kan niet bewegen. Er zijn bijbehorende noodmaatregelen of knoppen, en het gewicht kan worden gebruikt om langzaam naar beneden te zakken. U kunt ook een gereedschap gebruiken om de klepkern te ondersteunen en vervolgens de klepkern hard naar binnen te drukken om de lift te laten zakken. Als er andere afwijkingen worden gevonden, kunt u op de noodstopknop drukken. Deze knop is ingesteld om noodsituaties in de lift te voorkomen en is zeer veilig en stabiel.Het probleem is dat het stroomindicatorlampje brandt, maar er is&quo; in de elektrische doos wanneer de omhoog knop wordt ingedrukt; Klakkende sound&rdquo, Stijgt het platform niet of kan het slechts tot een beperkte hoogte stijgen?Namen,Vanwege zijn mooie verschijning, licht gewicht, zijn liften bijzonder geschikt voor diverse hooggelegen werkplatforms, zoals onderhoud op grote hoogte fabrieken, decoratie, decoratie, reiniging en anti-corrosie, enz. Tegelijkertijd moeten we altijd rekening houden met de veiligheidsvoorschriften.Voordelen: Vanwege de brede selectie van elektrische bedieningsschakelaars, kan het afstandsbedieningssysteem van de lift op afstand worden bediend, zelfs op ruwe bouwplaatsen, het verbeteren van het bedieningscomfort en het vergemakkelijken van lopen Op basis van traditionele liften, staalbar en betontransportapparaten worden geïnstalleerd, die stalen bars, beton en werknemers kunnen vervoeren, aanzienlijk verbeteren van de bouwefficiëntie; Het optionele geavanceerde traploze frequentieregelsysteem stelt de lift in staat om traploze snelheidsregeling van -m/min te bereiken.Het platform strekt zich uit met , meter, waardoor het werkgebied wordt uitgebreid.


Yaodu.Hydraulisch liftplatformBreed toepasbaar en kan worden aangepast!Controleer of de voedingsspanning onder de toegestane waarde ligt.Inleiding tot de classificatie van schaar door structuur: schaar is wijd gebruikt gespecialiseerd materiaal voor operaties op grote hoogte. De mechanische structuur van het schaarvorktype biedt hoge stabiliteit nadat het hefplatform is opgetild, met een breed werkplatform en hoge draagcapaciteit, waardoor het bereik van operaties op grote hoogte groter en geschikt is voor meerdere mensen om tegelijkertijd te werken. Het maakt operaties op grote hoogte efficiënter en veiliger. Het is een wijd gebruikt hijsmateriaal op grote hoogte.Op het wrijvingsoppervlak mag er geen vuil aanwezig zijn en vuil moet worden afgespoeld met benzine of verdunner.Focus op ontwikkeling,Yaodu.Hydraulische hefplatformuitrusting,Yaodu.Xinxiang hydraulisch hefplatform,Waar moeten we op letten als het gaat om regelgeving?Semi automatisch geassisteerd lopend hefplatform: Het heeft meer drijvende apparaten dan tractie hefplatform Als mensen het niet kunnen duwen, kunnen ze lopen of heffen platform gebruiken, het verbeteren van werkefficiëntie.Het zelf lopende werkplatform op grote hoogte heeft een sterk aanpassingsvermogen en kan in ruwe omgevingen en algemene explosiebestendige plaatsen worden gebruikt.


Yaodu.Hydraulisch liftplatformBreed toepasbaar en kan worden aangepast!Goede rijprestaties verminderen lawaaibouwen,Met de voortdurende ontwikkeling van de economie, het voldoen aan de behoeften van de samenleving, en het frequente gebruik van hoge-hoogte operaties, spelen liften een belangrijke rol in onze hoge-hoogte operaties.Tijdens de proeflast, moeten meerdere tests ook worden uitgevoerd.Voor de tweede proeflast, kan een lege ladingstest worden geselecteerd om te controleren of de hef- en dalende snelheden van de lift redelijk zijn, of de stabiliteit van het platform voldoet aan de vereisten, of het geluid normaal is, en of de nominale hefhoogte kan worden bereikt.Als de testgegevens normaal zijn, kan een tweede proefladingstest worden uitgevoerd; De tweede proeflasttest kan halve belastingstest kiezen,Yaodu.Hydraulisch hefplatform, met een focus op het verifiëren van de stabiliteit van het platform. Als de schuddenweerstand binnen het toegestane bereik ligt, kan een derde test met volledige belastingstest worden uitgevoerd om te bepalen of alle parameters van het platform normaal zijn onder de nominale belastingsstaat. Als het normaal is kan de vierde test van de testoverbelasting worden uitgevoerd, en % van de lading kan worden toegevoegd voor de test om te controleren of de instelling van het anti-overbelastingsapparaat van het platform redelijk is. Als de instelling correct is, kan het hefplatform niet stijgen onder overbelasting. Als het kan stijgen, geeft het aan dat de instelling van het overbelastingsapparaat van het hefplatform onredelijk is, en de fabrikant moet worden gevraagd om de instelling opnieuw aan te passen.Speciale apparatuur voor verrichting kan niet alleen de werkefficiëntie verbeteren, maar ook de veiligheid van operators verzekeren.Het is economisch en betaalbaar bezet een bepaald aandeel in de markt van bouwmachines, en de marktvraag groeit snel.Yaodu., kan het afstandsbedieningssysteem van de lift op afstand worden bediend, zelfs op ruwe bouwplaatsen, het verbeteren van het bedieningscomfort en het vergemakkelijken van lopen Op basis van traditionele liften, staalbar en betontransportapparaten worden geïnstalleerd, die stalen bars, beton en werknemers kunnen vervoeren, aanzienlijk verbeteren van de bouwefficiëntie; Het optionele geavanceerde traploze frequentieregelsysteem stelt de lift in staat om traploze snelheidsregeling van -m/min te bereiken.Hoe moet de lift worden onderhouden? Bij het uitvoeren van liftonderhoud moeten we niet alleen maandelijks onderhoud uitvoeren, maar ook jaareindeonderhoud uitvoeren. De inspectieposities voor jaareindeonderhoud en maandelijks onderhoud zijn verschillend en we moeten beide in aanmerking nemen bij het uitvoeren van onderhoud.Hoe onderhoud ik de lift als deze niet in gebruik is? De editor herinnert gebruikers eraan dat als onze lift lange tijd niet klaar is voor gebruik, we goed moeten zorgen voor de apparatuur wanneer deze niet in gebruik is.


etiket:
5antwoorden
Energietechniek
2vloer-- · 2023-11-16 08:40:57

Uw service is erg goed, Yaodu.Hydraulisch liftplatform is ook erg goedkoop! Ik zal in de toekomst vaak komen!

Zie meer
Runtian Sculptu
3vloer-- · 2023-11-16 09:09:22

Het spul is echt goed, maar Yaodu.Hydraulisch liftplatform de prijs is een beetje duurder, maar het is nog steeds het geld waard. Dit is de eerste keer dat ik kom om te kopen, dankzij je winkelgids.

Zie meer
watertoevoer fi
4vloer-- · 2023-11-16 09:15:32

Ik heb het druk, ik ben het vergeten, het spijt me, wat kan ik nog meer zeggen~~ Dit Yaodu.Hydraulisch liftplatform is echt goed, gelukkig genoeg.

Zie meer
sanitair appara
5vloer-- · 2023-11-16 09:29:32

De samenwerking met u is echt goed, Yaodu.Hydraulisch liftplatform goede kwaliteit, kom weer naar ons bedrijf als u tijd heeft.

Zie meer
Zechi Wire Mesh
6vloer-- · 2023-11-16 09:37:53

Het is nog steeds betaalbaar om dingen online te kopen, Yaodu.Hydraulisch liftplatform Ik heb twee dagen te laat getekend, maar de dingen zijn echt goed, en de baas is goed. De snelheid van het transport is ook erg snel.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)