home page

Elmosa.Bouw- en installatieprijs van koude opslagGebruik maatregelen en onderhoudsmethoden

2023-11-08 11:51:13loslaten

Goederen worden vaak ingevoerd en geëxporteerd en de doorvoer is groot volgens de eisen van productie en exploitatieDe apparatuur wordt gebouwd overeenkomstig de eisen voor de toepassing van de lagetemperatuurverdeling. Het wordt weerspiegeld in de volgende -punten: een lage-temperatuur hal, een gesloten platform een elektrische schuifdeur, een elektrische koeldeur, een anti-botsing flexibele afdichting, en een platform hoogteklimaatregelingsapparatuur (hef-kanaal) zijn gebouwd om het ^ ldquo te voltooien; Van deur tot deur Het laden en lossen van het type is een symbool geworden van moderne koude opslag.Elmosa.,De algemene installatie van airconditioning zal gebruik maken van luchtkoelers voor koeling. In dit geval kan de temperatuur van zo'n beheerste atmosfeer te laag zijn. Er wordt gesuggereerd dat de eenheid de schaal een beetje groter kan aanpassen in het proces van temperatuurbepaling.Er zijn vele toepassingsscenario's van koude opslag, die verschillend zijn. Voor een lange tijd, biedt het verschillende koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag, fruitconservering koude opslag medische koude opslag, op-locatie schikking, eerlijke werking, en heeft kantoren over het hele land voor langdurige samenwerking. Verschillende doeleinden, functies en ontwerpen, dus wat moet worden begrepen in koude opslag ontwerp?Chiquimula,Compressiekoelkast wordt vaak gebruikt. Het bestaat voornamelijk uit compressor condensor, gasklep en verdampingsleiding. De verdampingspijp is geïnstalleerd in het koelhuis. Wanneer het vloeibare koelmiddel door de verdampingspijp gaat,Elmosa.Installatie van koelopslaginstallaties voor koelinstallaties, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.De machinekamer van het ammoniakkoelsysteem moet zijn uitgerust met een uitlaatinrichting; De uitlaatventilator moet anti-motor gebruiken. Wanneer de stroomvoorziening wordt onderbroken door onverwachte koeling, moet hij in staat zijn de betrouwbare stroomvoorziening van de uitlaatventilator te waarborgen. De overdrukbeveiliging van de uitlaatventilator moet op het signaalalarmsysteem worden toegepast zonder de uitlaatventilator direct te stoppen. De button box van de uitlaatventilator moet worden verborgen in de muur buiten de ammoniakcompressorruimte.De bouw van kleine koude opslag wordt op grote schaal gebruikt in het leven, zoals de voedingsindustrie, de verwerkende industrie, enz. omdat de koude opslag zo breed wordt gebruikt, weet je koude opslag? Vooral het bouwproces en de stappen van koude opslag. Begrijpen van het bouwproces en de stappen van koude opslag is nuttig voor alle verbindingen van koud opslag onderhoud.


Elmosa.Bouw- en installatieprijs van koude opslagGebruik maatregelen en onderhoudsmethodenIn het algemeen is de bouw van koude opslag bedoeld om de kwaliteit van gebouwen te waarborgen met zijn strenge warmteisolatie, stevigheid en ijsbestendigheid.In het gebruik moet het nieuwe magazijn op tijd en wetenschappelijk worden onderhouden. Ongeacht hoe goed de apparatuur is, zonder wetenschappelijk gebruik en onderhoud,Elmosa.Medische invriezing, zal de levensduur en het effect ervan worden verdisconteerd. Daarom moet ook het verse magazijn elk jaar regelmatig worden onderhouden, zodat het stabiel kan functioneren.Na opgeslagen te zijn in de medische koude opslag project, ventilatie medische producten kunnen ook enkele geuren uitstoten. Zodra deze geuren worden opgeslagen in een bepaalde hoeveelheid, zullen ze ook een bepaalde impact op andere producten. Daarom moeten we een regelmatige ventilatie in het dagelijkse gebruik uitvoeren, zal het ook invloed hebben op het effect van. Daarom hoop ik dat u aandacht moet besteden aan ontdooiing.Eerlijke prijsTijdens de vroege werking van de koeleenheid, zorgvuldig de olieteruggave van de compressor observeren en het schoon houden. Als blijkt dat het olieniveau niet schoon genoeg is of het olieniveau daalt, vervangen door nieuwe olie in de tijd, om slechte compressor te voorkomen en de levensduur van de compressor te verminderen.De installatie van de bovenste opslagplaat moet bij toerbeurt worden uitgevoerd met de installatie van wandplaten, en de wandplaat moet een gat achterlaten voor het verwijderen van bouwmaterialen; Tijdens de installatie van de bovenste opslagplaat wordt het staalblad bij de overlap met de wandplaat gedurende mm losgekoppeld om te voorkomen dat de koude brug koud loopt; Twee lagen schuimmateriaal moeten gelijkmatig en continu op het gezamenlijke oppervlak tussen elke bovenste opslagplaat worden geslagen. Rivets moeten worden getrokken en bevestigd aan de interne en externe ronde van de stalen plaat, en de klinknagels moeten mm zijn; Volgens de ontwerptekeningen moeten, indien er in het magazijn steunpilaren, kolommen en steunframes van staal zijn, de inrichting en de positionering worden uitgevoerd en moeten nauwkeurige en duidelijke merktekens worden aangebracht overeenkomstig de eisen van de ontwerptekeningen; Weld of installatie van de steunpilaar, kolom, onderstel, enz., en het gelaste knooppunt moet vochtbestendig zijn en volgens de trek-eisen worden behandeld.Steeds meer mensen beginnen koude opslag te bouwen, en de meeste mensen kiezen ervoor om koude opslag te gebruiken voor koude opslag bouw. Waarom? Waarom kiezen mensen voor koude opslag voor de bouw? Wat zijn de voordelen van koude opslag? Het volgende is een gedetailleerde inleiding.


Elmosa.Bouw- en installatieprijs van koude opslagGebruik maatregelen en onderhoudsmethodenOnvoldoende koeldosis en capaciteit in het systeem: er zijn twee belangrijkste redenen voor onvoldoende koelmiddelcirculatie;index,Met de snelle ontwikkeling van de moderne handel, kan de oorspronkelijke koude opslag voor de opslag van producten niet langer voldoen aan de snelle, nauwkeurige en kleine hoeveelheid circulatie behoeften van moderne waren. Het logistieke centrum voor koude opslag voor de distributie van producten ontwikkelde zich daarom snel en ontwikkelde zich snel en speelde een steeds belangrijker rol in de warencirculatieketen. Wat zijn de kenmerken van de snelle ontwikkeling van de koude opslag constructie?Volgens de veranderingen van de externe omstandigheden kan het air-conditioning verse-keeping magazijn in de machinekamer de werking van de apparatuur automatisch en accuraat aanpassen, zodat de vereiste koelomstandigheden worden gehandhaafd en de werking van het koelhuis wordt verbeterd.Er zijn vele toepassingsscenario's van koude opslag, die verschillend zijn. Voor een lange tijd, biedt het verschillende koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag, medische koude opslag, op-locatie schikking, eerlijke werking, en heeft kantoren over het hele land voor langdurige samenwerking. Verschillende doeleinden, functies en ontwerpen, dus wat moet worden begrepen in koude opslag ontwerp?Elmosa.,Goederen worden vaak ingevoerd en geëxporteerd en de doorvoer is groot volgens de eisen van productie en exploitatieStep of koud storage design: definieer het volume van de koelopslag. De omvang van de koude opslag moet gebaseerd zijn op het ontwerp van een groot aantal landbouwproducten die lange tijd moeten worden opgeslagen. Dit volume wordt berekend op basis van de essentiële hoeveelheid opgeslagen goederen die in de koude opslag zijn opgehoopt, plus de rij tot rij gangen,Elmosa.Dat is de beste plek om koude opslagapparatuur te installeren, de binnenruimte tussen de stapel en de muur, het plafond en de opening van de verpakkingsruimte. Na de bepaling van het volume van de koelopslag wordt de lengte- en hoogtebreedte-verhouding van de koelopslag bepaald. Bij het ontwerp van koelopslag moeten ook hulptechnische gebouwen en -uitrusting in aanmerking worden genomen, zoals werkkamer, verpakkings- en kamkamer, speciale gereedschapsloods, laad- en losplatform, enz.thermische klep van Danfoss wordt gebruikt voor de thermische klep van de koude opslag, met gegarandeerde kwaliteit; Door de hoge temperatuureisen van de koude opslag en de hoge mate van automatisering en regulering van de temperatuur, neemt het temperatuursysteem van de koude opslag een volledige automatische microcomputer aan, heeft geen speciale mensen nodig om te werken, en kan op afstand worden gecontroleerd. Wanneer de temperatuur het gespecificeerde bereik overschrijdt, wat van groot belang is voor de goede bewaring van de koude opslag.

etiket:
3antwoorden
Wind- en stofon
2vloer-- · 2023-11-08 13:03:08

Het spul is echt goed, maar Elmosa.Bouw- en installatieprijs van koude opslag de prijs is een beetje duurder, maar het is nog steeds het geld waard. Dit is de eerste keer dat ik kom om te kopen, dankzij je winkelgids.

Zie meer
Audio Auto Repa
3vloer-- · 2023-11-08 13:05:27

Elmosa.Bouw- en installatieprijs van koude opslag De kwaliteit voor deze prijs is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Zie meer
Changfeng Machi
4vloer-- · 2023-11-08 13:11:49

U Elmosa.Bouw- en installatieprijs van koude opslag bent in orde, geef de volgende keer dat u iets koopt korting en koop de Elmosa.Bouw- en installatieprijs van koude opslag van uw bedrijf

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)